thumb_350_umlbz_violenta-in-familie.jpg

După mai multe cazuri în care femei din Tîrgu Mureș au fost agresate, vasluienii au ieșit public și i-au condamnat pe bărbații din orașul nostru pentru că vor să răpească din strălucirea județului cunoscut pentru bătăi și violuri. 

“Nu înțeleg de ce nu își văr de treabă. Nu înțeleg de ce nu își duc femeile la cumpărături sau de ce nu le scot la o prăjitură, așa cum făceau până acum. Cu siguranță în spatele acestor acțiuni există un binom viclean care vrea să ne ia locul în topul violenței” a declarat Vasile Topor, președintele Asociației “Bătaia-i ruptă din Rai” Filiala Vaslui. 

În cazul în care aceste acțiuni nu vor înceta, vasluienii amenință că vor trece la un răspuns mai categoric, venind în Ardeal pentru a le da un exemplu bărbaților de aici. Surse din interior afirmă că aceștia plănuiesc să vină și să bea toată pălinca sau chiar să fure o bucată din Ardeal și să o ducă la granița cu Republica Moldova. 

Notă: chiar dacă ne-am permis să glumim pe această temă, considerăm că toți cei care promovează sau aplică violența nu sunt demni de a fi numiți oameni. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau