Valabilitate:
De la: 2019-01-18      -      Pana la: 2019-07-18

ALFA FUNERAR SRL

Localitate: Ernei
Telefon: 0741-376061, 0744-287946


Reprezinta transportarea persoanei decedate fie in aceeasi localitate, fie intr-o alta localitate situata pe teritoriul Romaniei. Fiind vorba de un transport special, sunt necesare atat vehicule speciale (vehicule funerare) cat si existenta unor documente: certificatul de deces, certificatul de imbalsamare si adeverinta de la DSP (Sanepid).

Personalul calificat al companiei de pompe funebre se poate ocupa de intocmirea intregii documentatii necesare astfel incat sa fie indeplinite toate conditiile legale. Condolio va asigura atat transportul funerar al persoanei decedate, cat si al persoanelor insotitoare – cortegiul funerar – pe intreg teritoriul Romaniei utilizand autovehicule specializate, dotate inclusiv cu aer conditionat.

Transportul funerar international este supus unei serii de reglementari si acorduri internationale, fiind obligatorie asezarea decedatului in sicriu de zinc sigilat si apoi in sicriu de transport. De asemenea, ca si in cazul transportului funerar intern, este necesara intocmirea unor documente specifice in functie de calea de transport folosita – cele mai frecvente tipuri de transport utilizate sunt terestru si aerian.

Intocmirea documentatiei de transport funerar international, dintre care amintim certificat de deces, certificat de imbalsamare, pasaport mortuar si certificat ce atesta sigilarea sicriului sunt activitati ce cad in sarcina firmei de servicii funerare, care le va indeplini cu strictete pentru a preintampina aparitia oricarei probleme.