Data inceperii: 2017-04-07

Ora: 20:00

Data terminarii: 2017-04-07

Locatie: Jazz&Blues Club str Sinaia nr.3, 540319 Targu-Mures

( Vezi pagina evenimentului pe Facebook )

Adauga evenimentul la calendarul tau preferat:


  • Google

  • Outlook

  • iCalendar

Descriere:

Formatia GOTHIC revine in Targu Mures dupa aproape doi ani, si va canta pentru prima oara in Jazz&Blues Club, pentru a-si prezenta noul album `Demons` ! 
------------------------------------------------------------------------------------------
Majdnem kétéves szünet után a GOTHIC zenekar visszatér Marosvásárhelyre ahol a Jazz &Blues Clubban mutatjuk be az
új "Demons" névre hallgató nagylemezünket ! Szeretettel várunk !
------------------------------------------------------------------------------------------
GOTHIC este una dintre trupele de referinta pentru muzica metal din Romania. Deja activand de peste 20 de ani, trupa a prestat in peste 500 de concerte atat in tara cat si in strainatate, avand peste 100 de aparitii difuzate in emisiuni de specialitate pe posturile nationale de radio si televiziune, cat si articole si interviuri aparute in cele mai mari publicatii din Romania si strainatate.
Albumul de debut `Touch of eternity` (1998 Bestial Rec) a fost unul dintre cele mai bine vandute albume din metalul romanesc in anii 90, piese ca Anguish, Regrets si Memorial Winter devenind adevarate hituri, cantate in cor de catre fani la concertele trupei. Celebra publicatie germana `Metal Hammer` a acordat nota 9 (din 10) acestui album.
In 2012 Gothic a castigat concursul WACKEN METAL BATTLE, competitie nationala, concertand cu succes la Wacken Open Air.
In 2015 trupa a intrat din nou in studioul Consonance din Timisoara pentru a inregistra tobele pentru noul album - DEMONS. Restul de intrumente au fost inregistrate in studioul propriu al trupei, albumul fiind mixat de Alin Petrut in colaborare cu Nimrod Szedlacsek (Corvin Studio Cluj). In octombrie 2016 formatia a anuntat colaborarea cu Loud Rage Music, pentru distributia acestui nou album.


Data adaugarii: 2017-02-24
https://goo.gl/3fDil9