Data inceperii: 2017-05-10

Ora: 10:00

Data terminarii: 2017-05-14

Locatie: Jazz & Blues Club Strada Sinaia 3, 540319 Targu-Mures

( Vezi pagina evenimentului pe Facebook )

Adauga evenimentul la calendarul tau preferat:


  • Google

  • Outlook

  • iCalendar

Descriere:

Între 10 și 14 mai se va desfășura pentru a 9-a oara consecutiv festivalul şi competiția inernațională studențească de jazz la Tg. Mureș, în organizarea Casei de Cultură a studenților Mureș, Asociația Partitura și Jazz&Blues Club. Festivalul şi Competiția Internaţională Studenţească de Jazz are scopul de a îmbunătăți relațiile studenților și profesorilor din diferite academii de muzică, respectiv de a oferi studenților muzicieni șansa de afirmare, și nu în ultimul rând, de a diversifica activitățile culturale ale iubitorilor de jazz din Tg. Mureș. 

2017 május 10-14. között a marosvásárhelyi Egyetemista Kultúrház, a Jazz&Blues Club és a Partitúra Kulturális Egyesület IX. -szer is megszervezik a Nemzetközi Ifjúsági Dzsesszversenyt es -fesztivált a klub helyiségében. A rendezvény célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a romániai és külföldi zeneművészeti akadémiák hallgatóit és pedagógusait, hogy megmerettetés elé állitsa a versenyezni vágyó művész-hallgatókat; továbbá, hogy szinesebbé tegye a marosvásárhelyi dzsesszzene rajongóinak életét. 

Between 10th and 14th of May 2017 the Students Cultural Centre, Jazz & Blues Club and Cultural Association Partitúra from Targu Mures will organise for the IX. time the International Youth Jazz Competition and Festival in the clubhouse. The event aims to improve relations between students and teachers from different academies of music or musicians to give students a chance to assert, and not least, to diversify the cultural activities of jazz lovers in Tg. Mures.


Data adaugarii: 2017-03-03
https://goo.gl/IYF5k2