Data inceperii: 2017-03-29

Ora: 18:30

Data terminarii: 2017-03-29

Locatie: L'Esquina - Restaurant&Lounge Piața Bernády György, nr, 2, 540072 Targu-Mures

( Vezi pagina evenimentului pe Facebook )

Adauga evenimentul la calendarul tau preferat:


  • Google

  • Outlook

  • iCalendar

Descriere:

JCI Târgu Mureş îşi măreşte echipa! Dacă vrei să faci mai mult pentru comunitatea ta și vrei să dăruieşti efort şi timp pentru o cauză în care crezi, înseamnă că avem aceleaşi obiective.

În JCI, cea mai mare reţea globală de tineri cetăţeni activi cu vârste cuprinse între 18 - 40 ani din diverse arii şi domenii de activitate, evoluăm împreună prin diverse activităţi de voluntariat. Ceea ce ne dorim este să devenim mai buni în domeniul nostru şi în leadership, să ne implicăm în comunitate şi să producem schimbări pozitive. Aşadar, nu mai sta pe gânduri şi hai să ne dezvoltăm împreună comunitatea!

Te invităm miercuri, 29 martie la evenimentul Meet JCI. Ne găseşti la Restaurantul L’Esquina (Piața Bernády György nr.2) începând cu orele 18:30.

Acolo vei avea ocazia să cunoști echipa JCI Târgu-Mureş, să afli care sunt planurile organizaţiei pe 2017 și vei putea să pui numeroase întrebări. 

Nu există taxă de participare, dar locurile sunt limitate, așa că, pentru o mai bună organizare a evenimentului, te rugăm să completezi următorul formular: https://goo.gl/forms/eSH3zU5ovAJa5cGJ2

Abia asteptăm să te cunoaștem!

Echipa JCI Târgu-Mureş


Data adaugarii: 2017-03-10
https://goo.gl/25rzHO