Data inceperii: 2017-10-14

Ora: 09:00

Data terminarii: 2017-10-15

Locatie: Tirgu Mures

Adauga evenimentul la calendarul tau preferat:


  • Google

  • Outlook

  • iCalendar

Descriere:

Este un antrenament holistic, funcțional al viitorului. Este mai mult decât o simplă formă de mișcare – este acel antrenament care îți antrenează corpul, mintea și sufletul. Aduce conștientizare și armonie, echilibrând energiile Yin si Yang (feminin si masculin).

Combinațiile de exerciții statice și dinamice de forță sunt condimentate cu elemente de întindere și relaxare.
Acestea acționează benefic asupra scurtării sau slăbirii musculaturii și întăresc întregul sistem muscular, protejând articulațiile.
Antrenamentul bodyART™ este executat cu ajutorul unor tehnici speciale de respirație.
Fiecare exercițiu necesită control și conștientizare ajutând la dezvoltarea mobilității, forței și creșterii rezistenței fizice. Nu în ultimul rând vei crea echilibru și stabilitate și în viața ta.

Fii antrenor bodyART™, recunoscut pe plan internațional! Urmează cursurile singurei școli autorizate din România prin bodyART School Romania.

Participarea la curs presupune o bună condiţie fizică. Nu trebuie să ai o specializare în sport, dar reprezintă un avantaj. Certificatul îţi conferă statut de instructor internaţional bodyART™ basic şi presupune participarea la toate orele celor 3 module şi examenul scris şi practic reuşit.
Perioada cursului: 3 luni, modulele se bazează unul pe celălalt, de aceea parcurgerea lor se face în ordinea de mai jos.
Modul 1: 14 – 15 octombrie 2017 (2 zile)
Modul 2: 4 – 5 noiembrie 2017 (2 zile)
Modul 3: 2 – 3 decembrie 2017 (2 zile)
Examen – scris şi practică: de comun acord cu participanţii în luna decembrie 2017

Evenimentul pe Facebook


Data adaugarii: 2017-07-27
https://goo.gl/6K8tNm