Data inceperii: 2017-09-19

Ora: 17:30

Data terminarii: 2017-09-23

Locatie: Clever Children Mures Yaya Learn&Play Bulevardul Cetatii, nr. 27, 540146 Targu-Mures

( Vezi pagina evenimentului pe Facebook )

Adauga evenimentul la calendarul tau preferat:


  • Google

  • Outlook

  • iCalendar

Descriere:

Concentrează-te! De ce nu ești atent? Nu mai visa! Sunt doar o parte din observatiile ce le aud copiii nostri. Vino in sprijinul copilului tau si ajuta l sa-si dezvolte aceste abilitati.
Cum se desfasoara lectiile de “Atentie si memorie”?
Modulul este prezentat prin intermediul exercitiilor si a jocurilor a caror dificultate este sporita gradual atat in cadrul acelorasi lectii, cat si de la curs la curs. Atentia si concentrarea sunt abilitati foarte importante pentru primii anii de scoala, dar nu numai, si care trebuie exersate din timp si in mod constant pentru a antrena mintea copilului in directia potrivita. Pe de alta parte, exercitiile din a doua parte a modulului antreneaza mintea pentru a stimula si imbunatati memoria pe termen scurt, cat si memoria de lunga durata.
Beneficiile participarii copiilor in cadrul modului “Atentie si memorie”? 
Prin participarea copiilor in cadrul lectiilor de „Atentie si memorie”, urmarim formarea si dezvoltarea urmatoarelor abilitati, trasaturi de caracter si personalitate: Autocontrolul • Capacitatea de concentrare • Curajul de a lua decizii • Imbunatatirea potentialului intelectual • Antrenarea memoriei • Rabdarea.
Cursul se adreseaza copiilor de 4-6 ani si este format din 6 lectii de 60 min., cate una saptamanal.
Programul complet al lectiilor este aici: http://www.cursuricopii.ro/assets/pdf/Programa_cursului_pentru_prescolari_copii_de_4_5_6_ani.pdf
Am inceput Inscrierile pentru toamna!!!! Si nu vin singure, ci insotite de cele mai mari REDUCERI EARLY BOOKING- 30% PANA IN 31 AUGUST! LOCURILE SUNT LIMITATE!
Detalii despre cursuri și modalitatea de înscriere:
Telefon: 0746 131354
mail: mures@cleverchildren.ro
www.cursuricopii.ro/mures


Data adaugarii: 2017-08-22
https://goo.gl/HZS74X