Data inceperii: 2017-11-14

Ora: 10:00

Data terminarii: 2017-11-14

Locatie: Teatrul Naţional Târgu-Mureş - Compania Liviu Rebreanu Piața Teatrului nr. 1, 540034 Targu-Mures

( Vezi pagina evenimentului pe Facebook )

Adauga evenimentul la calendarul tau preferat:


  • Google

  • Outlook

  • iCalendar

Descriere:

RO: 25 de companii și organizații recrutează în cadrul Târgului de Cariere Mureș. Ai posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și de a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Te așteptăm pe 14 noiembrie la Teatrul Naţional Târgu-Mureş să descoperi cele mai bune oportunități profesionale.

Intrarea este liberă. 

HU: A legjobb karrierlehetőségekkel találkozhatsz március 14-án November a Marosvásárhelyi Állami Színházban

25 vállalat és szervezet toboroz alkalmazottakat a marosvásárhelyi Állásbörze keretén belül. Ha eljössz, kapcsolatba léphetsz velük és megtudhatod milyen karrierlehetőségek és állások vannak a munkapiacon, ugyanakkor beadhatod önéletrajzod, szakmai gyakorlatokra, és gyakornoki programokra jelentkezhetsz. Ha likeolod a Facebook oldalunkat, meghívunk egy kávéra vagy teára a vásárban felállított kávézónkba, hogy nyugodtan felkészülhess a vállalatokkal való interjúkra.

Várunk az Állásbörzére, ahol a legjobb karrierlehetőségekkel és szakmai ajánlatokkal találkozhatsz! A belépés díjtalan. Gyere az önéletrajzoddal, vagy nyomtasd ki helyben az Állásbörze infópontjánál. Ha egy vállalkozást képviselsz és alkalmazottakat szeretnél toborozni a lehető leghatékonyabb módon, lépj kapcsolatba velünk és foglald le a legjobb helyet a legfontosabb munkaadók között!


Data adaugarii: 2017-11-09
https://goo.gl/cxK3FF