www.mures.ro

miercuri, martie 3, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Povestea unui om bun din Târgu Mureș. Mai există speranță!

Povestea unui om bun din Târgu Mureș. Mai există speranță!

Voluntarii MagicHELP – Rețeaua Solidarității, au postat zilele trecute, pe mai multe grupuri de socializare din Târgu Mureș, un apel la solidaritate.

O familie din Suceava vine pentru câteva zile la tratament în Târgu Mureș, pentru  unul dintre copilași, care este grav bolnav.

Este nevoie de cazare, într-un apartament de două camere, în intervalul 26-28 ianuarie. 

După ce la anunțul inițial s-au găsit câțiva “binevoitori”, care au oferit proprietăți contra cost, în dialogul internauților a intervenit târgumureșeanul Nagy Sándor Ottó.

“Bună ziua, dacă doriți vă plătim noi la un hotel sau pensiune, aveți nr. meu aici 07…..”

În scurt timp, anunțul inițial a fost completat cu mențiunea “rezolvat!”

Nagy Sándor Ottó este unul dintre acei anonimi care confirmă că încă există speranță pentru o lume mai bună.

Redacția mures.ro l-a contactat pentru a-l întreba de unde a pornit inițiativa gestului său. 

“Am văzut anunțul cu soția și am văzut că nu e nici o reacție din partea oamenilor. Atunci am decis noi să ajutăm. Și noi suntem oameni de rând, nici pe departe bogați, dar așa suntem noi, mai ajutăm alți oameni când putem și cu ce putem”, spune Nagy Sándor Ottó. 

“Am primit mesaj de la MagicHELP că mai sunt încă trei persoane care doresc să ajute, deci o să fim patru persoane care o sa plătească pensiunea”, ne-a mai spus Nagy Sándor Ottó. 

MagicHELP este prima aplicație mobilă care ajută familiile cu copii bolnavi cronic și grav să beneficieze de servicii și produse gratuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

INCENDIU PE AUTOSTRADĂ, la Ungheni

Un autocamion încărcat cu piatră a luat foc în Ungheni, pe Autostrada A3.  Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș intervin pentru stingerea incendiului. Acesta se...

ACCIDENT LA SASCHIZ. Trei bărbați au ajuns la spital

În această dimineață, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN13 E60, între localitățile Saschiz și Vânători. Din primele cercetări...

ATENȚIE LA MASCĂ! 130 de amenzi aplicate în Mureș, de ieri până azi

În ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, au fost verificate peste 110 societăți comerciale, peste 225 de mijloace...

Spărgător de mașini din Târgu Mureș a ajuns în arestul Poliției

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat, la scurt timp după ce ar fi comis o infracțiune de tentativă...

Recent Comments