WEEK-END GREU. 196 de intervenții ale ISU Mureș, în numai trei zile!

0
50

Vineri 26 iunie, în jurul orei 02:40, ISU Mureș a fost solicitat să intervină la un incendiu pivniță, în localitatea Ceuaș, comuna Mica. Au intervenit pentru stingere pompierii militari de la Secția Târnăveni, ajunși la locul solicitat au constatat că este vorbe despre un incendiu la subsolul unei case de locuit. A ars un perete de aproximativ 25mp, electrocasnice și s-au degradat scule electrice. Incendiul a fost stins înainte ca acesta să se propage la întreaga clădire.

Din fericire, nu au fost victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: efectul termic (s-a autoaprins din cauza unei improvizații).

Vineri 26 iunie, în jurul orei 23:10, ISU Mureș a fost solicitat să intervină la un incendiu de coroane de brad în cimitirul din localitatea Ceuașu de Câmpie. S-au deplasat și au intervenit pentru stingerea acestuia pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș. Din fericire nu au fost victime.

Sâmbătă 27 iunie, în jurul orei 14:10, ISU Mureș a fost solicitat să intervină la un incendiu casă de locuit în municipiul Târgu Mureș, pe strada Dealului. S-au deplasat la locul solicitat pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș. Ajunși la locul solicitat, după recunoaștere, aceștia au constatat că incendiul s-a manifestat într-o cameră dintr-o casă de locuit, acesta a fost stins până la sosirea forțelor de intervenție. Din fericire nu au fost victime.

Duminică 28 iunie, în jurul orei 00:10, ISU Mureș a fost solicitat să intervină la un incendiu anexă gospodărească în localitatea Moișa. S-au deplasat și au intervenit pentru stingere pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș și SVSU Glodeni. Incendiul a fost stins înainte ca acesta să se propage la casa de locuit. Au ars aproximativ 1000 de baloți de paie.

Duminică 28 iunie, în jurul orei 16:00, ISU Mureș a fost solicitat să intervină la un incendiu de autobuz în localitatea Botorca pe DN 14 A. S-au deplasat și au intervenit pentru stingere pompierii milșitari de la Secția Târnăveni. Incendiul s-a manifestat la compartiemtul motor. Din fericire nu au fost victime. Circulația sa desfășurat alternativ pe un sens.

Intervenție în urma fenomenelor meteo periculoase:

Vineri 26 iunie, în jurul orei 01:00, ISU Mureș a fost solicitat să intervină pentru extragera apei dintr-o pivniță inundată în localitatea Archita, comuna Vânători. Au intervenit pentru extragerea apei, pompierii militari de la Detașamentul Sighișoara.

Accidente rutiere:

Sâmbătă 27 iunie, în jurul orei 11:05, ISU Mureș a fost solicitat să intervină la un accident rutier pe raza localității Ungheni, la ieșire spre Cerghid. Au intervenit pimpierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. Ajunși la locul solicitat, pompierii militari au constatat că este vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, unul se afla in afara părții carosabile. În autoturismul din afara părții carosabile se aflau dou victime conștiente și blocate în interior, acestea au fost extrase de catre pompierii militari și predate echipajului SMURD pentru evaluarea medicală, după care au fost transportate la UPU Târgu Mureș. Drumul a fost blocat pe un sens de mers.

Leave a reply