www.mures.ro

miercuri, mai 5, 2021
No menu items!
Acasă Uncategorized ACUM. Probleme GRAVE la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

ACUM. Probleme GRAVE la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

Surse medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș ne informează că, în acest moment, în mai multe clinici ale SCJU lipsesc medicamente esențiale pentru salvarea vieții pacienților.

Debandada de la nivelul managementului SCJU Târgu Mureș, provocată prin numirea de către ministrul Vlad Voiculescu a unor persoane fără legătură cu medicina, produce primele efecte dezastruoase.

Din cauza unor defecțiuni pe fluxul birocatic al semnăturilor pe diverse documente, în aceste zile medicii sunt neputincioși în fața unor cazuri medicale-limită, pentru că pur și simplu managerul general al spitalului, contabil de meserie, nu înțelege urgențele.

Așa se întâmplă când politica o ia înaintea profesiei.

Dar este grav când unii se joacă pur și simplu cu viața oamenilor.

PS. Pentru a nu crea panică printre pacienți și aparținătorii acestora, nu vom publica medicamentele care lipsesc și secțiile unde sunt probleme.

❗️În măsura în care conducerea SCJU nu este ocupată, la această oră, cu sărbătorirea succesului numirii pe funcție, îi stăm la dispoziție cu detalii.

❗️❗️De asemenea, vom furniza aceste informații reprezentaților oricărei autorități publice implicate în supravegherea și buna administrare a sistemului sanitar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Un motociclist din Târgu Mureș a murit între Cluj și Oradea

Un bărbat de 46 de ani din Târgu Mureş şi-a pierdut azi viaţa într-un grav accident petrecut pe şoseaua ce leagă Clujul de Oradea. „Din...

30 DE ZILE AREST, în dosarul tragediei în care un copil și-a împușcat fratele

În continuarea cercetărilor, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a bărbatului de 49 de ani, din Târgu Mureș, deținătorul...

Conducerea Spitalului din Târgu Mureș rămâne fără încă un om

A mai plecat un membru din echipa de conducere a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Directorul de îngrijiri medicale, Angela Moldovan, a anunțat...

A FOST ARESTAT deținătorul armei care l-a omorât pe copilul de 5 ani

În baza probatoriului administrat, în 4 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de...

Recent Comments