www.mures.ro

joi, octombrie 21, 2021
No menu items!
Acasă Uncategorized ACUM. Probleme GRAVE la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

ACUM. Probleme GRAVE la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

Surse medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș ne informează că, în acest moment, în mai multe clinici ale SCJU lipsesc medicamente esențiale pentru salvarea vieții pacienților.

Debandada de la nivelul managementului SCJU Târgu Mureș, provocată prin numirea de către ministrul Vlad Voiculescu a unor persoane fără legătură cu medicina, produce primele efecte dezastruoase.

Din cauza unor defecțiuni pe fluxul birocatic al semnăturilor pe diverse documente, în aceste zile medicii sunt neputincioși în fața unor cazuri medicale-limită, pentru că pur și simplu managerul general al spitalului, contabil de meserie, nu înțelege urgențele.

Așa se întâmplă când politica o ia înaintea profesiei.

Dar este grav când unii se joacă pur și simplu cu viața oamenilor.

PS. Pentru a nu crea panică printre pacienți și aparținătorii acestora, nu vom publica medicamentele care lipsesc și secțiile unde sunt probleme.

❗️În măsura în care conducerea SCJU nu este ocupată, la această oră, cu sărbătorirea succesului numirii pe funcție, îi stăm la dispoziție cu detalii.

❗️❗️De asemenea, vom furniza aceste informații reprezentaților oricărei autorități publice implicate în supravegherea și buna administrare a sistemului sanitar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Școala de cardiologie din Târgu Mureș, elogiată la cel mai important eveniment al specialiștilor în domeniu

Școala modernă de cardiologie din Târgu Mureș a fost reprezentată chiar de fondatorul acesteia, prof.dr. Benedek Imre, la Congresul East Meets West 2021, al...

CURĂȚENIA GENERALĂ în Târgu Mureș. Toate DETALIILE

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

Începe CURĂȚENIA GENERALĂ în municipiul Târgu Mureș!

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

RAPORT DEVASTATOR: Reabilitarea bolnavilor cardiovasculari, ignorată de autoritățile din România

Cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii, a fost organizată conferința "Mediul de afaceri în sprijinul sistemului medical". Invitată în cadrul evenimentului, Prof. Dr. Theodora Benedek,...

Recent Comments