www.mures.ro

joi, iulie 29, 2021
No menu items!
Acasă Uncategorized ACUM. Probleme GRAVE la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

ACUM. Probleme GRAVE la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

Surse medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș ne informează că, în acest moment, în mai multe clinici ale SCJU lipsesc medicamente esențiale pentru salvarea vieții pacienților.

Debandada de la nivelul managementului SCJU Târgu Mureș, provocată prin numirea de către ministrul Vlad Voiculescu a unor persoane fără legătură cu medicina, produce primele efecte dezastruoase.

Din cauza unor defecțiuni pe fluxul birocatic al semnăturilor pe diverse documente, în aceste zile medicii sunt neputincioși în fața unor cazuri medicale-limită, pentru că pur și simplu managerul general al spitalului, contabil de meserie, nu înțelege urgențele.

Așa se întâmplă când politica o ia înaintea profesiei.

Dar este grav când unii se joacă pur și simplu cu viața oamenilor.

PS. Pentru a nu crea panică printre pacienți și aparținătorii acestora, nu vom publica medicamentele care lipsesc și secțiile unde sunt probleme.

❗️În măsura în care conducerea SCJU nu este ocupată, la această oră, cu sărbătorirea succesului numirii pe funcție, îi stăm la dispoziție cu detalii.

❗️❗️De asemenea, vom furniza aceste informații reprezentaților oricărei autorități publice implicate în supravegherea și buna administrare a sistemului sanitar.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

De azi, E LEGE! 60 de milioane de lei, pentru Centrul de Arși din Târgu Mureș

Guvernul a adoptat, miercuri, hotărârea privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unui centru de arși la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureş. Potrivit actului...

O mureșeancă de 21 de ani a murit într-un accident groaznic, petrecut luni seara

În această seară, pe DJ 151D, între localitățile Ilieni și Nicolești, a avut loc un accident rutier, între un autocamion și un autoturism. În urma...

El este tânărul mureșean OMORÂT DE URS vineri seara

Mihai Cadar, mureșeanul de 26 de ani, a fost găsit mort la o distanţă relativ mică de locul unde ursul a atacat vineri seara,...

Recent Comments