www.mures.ro

joi, octombrie 21, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI APEL. Se adună haine groase pentru cei mai amărâți dintre târgumureșeni

APEL. Se adună haine groase pentru cei mai amărâți dintre târgumureșeni

Koreck Maria, Președintele Asociației Divers-Egyesület, face un apel către toți cei care pot, să aducă, în perioada 18-22 ianuarie 2021, haine și încălțăminte de iarnă la Cuierul amenajat în fața Teatrului Național din Tîrgu Mureș!
“Dacă ți-e frig, ia o haină de pe cuier. Dacă vrei să ajuți, pune una aici!” cu acest motto pornește din nou acțiunea caritabilă Cuierul gratuit. Scopul acesteia este de a oferi îmbrăcăminte caldă celor care au nevoie, în special celor care trăiesc pe stradă/în locuințe improvizate, dar și celor cu venituri mici.
Anul acesta, Asociația Divers, Teatrul Național din Tîrgu Mureș și Fundația Transilvană Alpha inițiază această acțiune rapidă de ajutorare, având în vedere temperaturile scăzute.
“Cuierul gratuit vă așteaptă cu drag, zilnic, între orele 12.00 – 16.00, să luați ceea ce aveți nevoie, iar pentru donații vă mulțumim din suflet!”, transmit organizatorii.
Asociația Divers acceptă oferte de îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente neperisabile și donații în bani la numărul 0265-311727.
Tot aici poate fi solicitat și sprijin, care va fi oferit în funcție de posibilități.

1 COMENTARIU

  1. ” Amărât” este un calificativ lipsit de respect, care indică un sentiment de superioritate al celui care îl folosește. Un titlu de articol cel puțin neinspirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Școala de cardiologie din Târgu Mureș, elogiată la cel mai important eveniment al specialiștilor în domeniu

Școala modernă de cardiologie din Târgu Mureș a fost reprezentată chiar de fondatorul acesteia, prof.dr. Benedek Imre, la Congresul East Meets West 2021, al...

CURĂȚENIA GENERALĂ în Târgu Mureș. Toate DETALIILE

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

Începe CURĂȚENIA GENERALĂ în municipiul Târgu Mureș!

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

RAPORT DEVASTATOR: Reabilitarea bolnavilor cardiovasculari, ignorată de autoritățile din România

Cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii, a fost organizată conferința "Mediul de afaceri în sprijinul sistemului medical". Invitată în cadrul evenimentului, Prof. Dr. Theodora Benedek,...

Recent Comments