www.mures.ro

joi, mai 6, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI APEL. Se adună haine groase pentru cei mai amărâți dintre târgumureșeni

APEL. Se adună haine groase pentru cei mai amărâți dintre târgumureșeni

Koreck Maria, Președintele Asociației Divers-Egyesület, face un apel către toți cei care pot, să aducă, în perioada 18-22 ianuarie 2021, haine și încălțăminte de iarnă la Cuierul amenajat în fața Teatrului Național din Tîrgu Mureș!
“Dacă ți-e frig, ia o haină de pe cuier. Dacă vrei să ajuți, pune una aici!” cu acest motto pornește din nou acțiunea caritabilă Cuierul gratuit. Scopul acesteia este de a oferi îmbrăcăminte caldă celor care au nevoie, în special celor care trăiesc pe stradă/în locuințe improvizate, dar și celor cu venituri mici.
Anul acesta, Asociația Divers, Teatrul Național din Tîrgu Mureș și Fundația Transilvană Alpha inițiază această acțiune rapidă de ajutorare, având în vedere temperaturile scăzute.
“Cuierul gratuit vă așteaptă cu drag, zilnic, între orele 12.00 – 16.00, să luați ceea ce aveți nevoie, iar pentru donații vă mulțumim din suflet!”, transmit organizatorii.
Asociația Divers acceptă oferte de îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente neperisabile și donații în bani la numărul 0265-311727.
Tot aici poate fi solicitat și sprijin, care va fi oferit în funcție de posibilități.

1 COMENTARIU

  1. ” Amărât” este un calificativ lipsit de respect, care indică un sentiment de superioritate al celui care îl folosește. Un titlu de articol cel puțin neinspirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Un motociclist din Târgu Mureș a murit între Cluj și Oradea

Un bărbat de 46 de ani din Târgu Mureş şi-a pierdut azi viaţa într-un grav accident petrecut pe şoseaua ce leagă Clujul de Oradea. „Din...

30 DE ZILE AREST, în dosarul tragediei în care un copil și-a împușcat fratele

În continuarea cercetărilor, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a bărbatului de 49 de ani, din Târgu Mureș, deținătorul...

Conducerea Spitalului din Târgu Mureș rămâne fără încă un om

A mai plecat un membru din echipa de conducere a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Directorul de îngrijiri medicale, Angela Moldovan, a anunțat...

A FOST ARESTAT deținătorul armei care l-a omorât pe copilul de 5 ani

În baza probatoriului administrat, în 4 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de...

Recent Comments