www.mures.ro

joi, iulie 29, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI APEL. Se adună haine groase pentru cei mai amărâți dintre târgumureșeni

APEL. Se adună haine groase pentru cei mai amărâți dintre târgumureșeni

Koreck Maria, Președintele Asociației Divers-Egyesület, face un apel către toți cei care pot, să aducă, în perioada 18-22 ianuarie 2021, haine și încălțăminte de iarnă la Cuierul amenajat în fața Teatrului Național din Tîrgu Mureș!
“Dacă ți-e frig, ia o haină de pe cuier. Dacă vrei să ajuți, pune una aici!” cu acest motto pornește din nou acțiunea caritabilă Cuierul gratuit. Scopul acesteia este de a oferi îmbrăcăminte caldă celor care au nevoie, în special celor care trăiesc pe stradă/în locuințe improvizate, dar și celor cu venituri mici.
Anul acesta, Asociația Divers, Teatrul Național din Tîrgu Mureș și Fundația Transilvană Alpha inițiază această acțiune rapidă de ajutorare, având în vedere temperaturile scăzute.
“Cuierul gratuit vă așteaptă cu drag, zilnic, între orele 12.00 – 16.00, să luați ceea ce aveți nevoie, iar pentru donații vă mulțumim din suflet!”, transmit organizatorii.
Asociația Divers acceptă oferte de îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente neperisabile și donații în bani la numărul 0265-311727.
Tot aici poate fi solicitat și sprijin, care va fi oferit în funcție de posibilități.

1 COMENTARIU

  1. ” Amărât” este un calificativ lipsit de respect, care indică un sentiment de superioritate al celui care îl folosește. Un titlu de articol cel puțin neinspirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

De azi, E LEGE! 60 de milioane de lei, pentru Centrul de Arși din Târgu Mureș

Guvernul a adoptat, miercuri, hotărârea privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unui centru de arși la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureş. Potrivit actului...

O mureșeancă de 21 de ani a murit într-un accident groaznic, petrecut luni seara

În această seară, pe DJ 151D, între localitățile Ilieni și Nicolești, a avut loc un accident rutier, între un autocamion și un autoturism. În urma...

El este tânărul mureșean OMORÂT DE URS vineri seara

Mihai Cadar, mureșeanul de 26 de ani, a fost găsit mort la o distanţă relativ mică de locul unde ursul a atacat vineri seara,...

Recent Comments