www.mures.ro

miercuri, iulie 5, 2023
No menu items!
Acasă ȘTIRI ATENȚIE! Nu mergeți în cimitire de Florii! AMENZILE sunt de până la...

ATENȚIE! Nu mergeți în cimitire de Florii! AMENZILE sunt de până la 10.000 de lei!

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș reamintește că trecem cu toții printr-o încercare, din care putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și vom acționa împreună.

Mesajul polițiștilor mureșeni vine în contextul în care credincioșii ortodocși sărbătoresc Floriile, iar cei catolici și din alte culte, Paștele.

Astfel, pentru a va proteja pe dumneavoastră și pentru a vă proteja familia, sunteți rugați să respectați Ordonanțele Militare.

Cei peste 485 de polițiști mureșeni, alături de care vor acționa jandarmi, polițiști locali și militari sunt în stradă pentru siguranța dumneavoastră!

Anul acesta renunțați să aprindeți lumânări la cimitir, pentru cei dragi trecuți în neființă. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea  numărului de 8 persoane. Nerespectarea Ordonanțelor Militare se sancționează cu amendă între 2.000 și 10.000 de lei.

IPJ Mureș mai transmite că “Bisericile vor transmite oficierea slujbelor prin intermediul mass-media, dar și online.

Rămâneți în casă și păstrați distanțarea socială. Echipajele de poliție, jandarmerie și poliție locală se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult.Respectați Ordonanțele Militare pentru a vă putea bucura sănătoși de miracolul Învierii.

Cu toate că vremea se arată prietenoasă, de data aceasta grătarul îl facem acasă.

Vă informăm că accesul în zonele de agrement, dar și în alte zone cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde este restricționat.

Echipajele rutiere, de ordine publică, precum și forțe ale Jandarmeriei vor supraveghea toate aceste zone.

Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare.

Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor sunt de la 2.000 la 10.000 de lei”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

 

 

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments