www.mures.ro

marți, iulie 4, 2023
No menu items!
Acasă ȘTIRI AU FOST PRINȘI UCIGAȘII bărbatului din Tăureni

AU FOST PRINȘI UCIGAȘII bărbatului din Tăureni

În cursul zilei de joi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și tâlhărie calificată, din cursul lunii aprilie, din comuna Tăureni.

Acțiunea s-a desfășurat în județul Mureș, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea faptelor.

Ce s-a întâmplat în luna aprilie:

În fapt, în data de 8 aprilie, polițiștii au fost sesizați prin Apel 112, cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Tăureni, un bărbat a fost găsit decedat.

În urma cercetărilor efectuate de către o echipă operativă complexă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, în interiorul locuinței a fost identificat cadavrul unui bărbat, de 64 de ani, din comuna Tăureni, stabilindu-se totodată faptul că moartea acestuia ar fi fost violentă.

În cauză au fost efectuate activități investigativ-operative calificate, care au condus la identificarea unor bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani, din județul Mureș, bănuiți de comiterea faptelor.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în noaptea de 6/7 aprilie, în scopul de a sustrage bani, trei dintre aceștia, ar fi pătruns în locuința victimei, pe care ar fi imobilizat-o, cauzându-i leziuni care au condus la decesul acesteia.

În urma perchezițiilor, au fost identificate si ridicate mai multe mijloace de probă, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, au fost puse în executare 4 mandate de aducere pe numele persoanelor bănuite, acestea fiind conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

În baza probatoriului administrat, la data de 27 mai, față de patru bărbați, procurorul a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, sub urmărirea proprie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat, tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și de cel al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Târgu Mureș.

La percheziții au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș.

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments