www.mures.ro

miercuri, iulie 5, 2023
No menu items!
Acasă ȘTIRI Bețivi și drogați la volan, prinși de polițiștii mureșeni

Bețivi și drogați la volan, prinși de polițiștii mureșeni

#La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Reghin au oprit în trafic, pe raza municipiului, un autoturism condus de un bărbat, de 40 de ani, din comuna Suseni.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o valoare de 0.42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

#La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști rutieri din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, au oprit în trafic, pe raza municipiului, un autoturism condus de un bărbat, de 29 de ani, din Târgu Mureș.

În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

#La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 23.35, polițiști rutieri din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au oprit în trafic, pe strada Înfrățirii din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat, de 35 de ani, din Târgu Mureș.

În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la testarea cu aparatul Drug Test, acesta a indicat o valoare pozitivă, cel în cauză fiind condus la unitatea medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate, a prezenţei substanţelor psihoactive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments