www.mures.ro

Acasă ȘTIRI CÂT A CÂȘTIGAT dezvoltatorul Shopping City Târgu Mureș în primul trimestru

CÂT A CÂȘTIGAT dezvoltatorul Shopping City Târgu Mureș în primul trimestru

0
NEPi Rockastle a finalizat construcția Shopping City Târgu Mureș, un centru comercial de 39.800 mp în primul trimestru 2020.
Deschiderea programată inițial pentru sfârșitul lunii martie a fost amânată și este estimată acum pentru trimestrul al treilea din 2020.
Mixul de chiriași din  noul mall din Târgu Mureș include Carrefour, CCC, Cineplexx, Flanco, eMag, Hervis Sports, Intersport, KFC, LC Waikiki, LPP și New Yorker. Grup nu va lansa noi proiecte de construcții până când nu va fi clar impactul COVID-19 asupra operațiunilor. Prin urmare, estimează că va suporta cheltuieli de dezvoltare și capital suplimentar doar 70 de milioane de euro în 2020.
NEPi Rockcastle a anunțat că 63% din suprafața închiriabilă a mallurilor sale e funcțională, iar magazinele s-au redeschis în Polonia, Bulgaria, Slovacia, Ungaria, Croatia, Cehia, Serbia ași Lituania.

Compania de investiții a raportat venituri nete operaționale de 101 milioane de euro în primul trimestru al anului și a pierdut patru milioane de euro din cauza pandemiei de coronavirus.