www.mures.ro

marți, iulie 4, 2023
No menu items!
Acasă Politica CIPRIAN DOBRE CANDIDEAZĂ la președinția PNL Mureș: "Cred că e momentul să...

CIPRIAN DOBRE CANDIDEAZĂ la președinția PNL Mureș: „Cred că e momentul să spunem STOP găștii de la Mureș”

Ciprian Dobre și-a anunțat, miercuri, candidatura la funcția de președinte al Partidului Național Liberal, organizația județeană Mureș. De asemenea, prof.univ.dr. Horațiu Suciu va candida la funcția de președinte al organizației municipale PNL Târgu Mureș.

Ciprian Dobre a fost însoțit de prefectul Mara Togănel, viceprimarul municipiului Târgu Mureș, Alex György, care este și consilier local, prof. univ. dr. Horațiu Suciu, de asemenea consilier local, prof. univ. dr. Cornel Sigmirean, conf. univ.dr. Horațiu Moldovan și medicul Ovidiu Butuc.

“Faptul că în PNL Mureș a existat mai mult o gașcă decât o echipă, este o evidență pentru toată lumea. Faptul că am fost pe ecranele televiziunilor și am făcut deliciul presei și al PSD-ului, în plină campanie electorală, de asemenea, nu mai este o surpriză pentru nimeni”, a spus Ciprian Dobre.

Candidatul la funcția de președinte al PNL Mureș s-a referit, voalat, la situația provocată de deputatul Ervin Molnar, actualul președinte al filialei Târgu Mureș a PNL, despre al cărui management la conducerea Apelor Române s-a spus că ar fi adus un minus de câteva procente Partidului Național Liberal, suficiente cât PNL să piardă alegerile parlamentare în favoarea Partidului Social Democrat.

Ciprian  Dobre a spus că “îi vom câștiga, din nou, pe membrii PNL. Vom câștiga o echipă, vom câștiga o solidaritate și vom câștiga, de fapt, ceea ce s-a pierdut în ultimii ani.  Gândul trebuie să fie și accentul trebuie să fie pe cei tineri și pe promovarea valorilor”.

Fostul președinte al Consiliului Județean Mureș consideră că “nu putem face, cel puțin în cadrul PNL, din meritul de a fi competent, un defect. Am ajuns ca, în interiorul PNL, să nu mai promovăm oameni competenți. Să nu mai promovăm profesioniști și să facem contraperformanță. De fapt, despre aceste lucruri va fi competiția internă din PNL. Despre meritocrație, despre competență si despre principii.”

Echipa lui Ciprian Dobre pornește la drum cu un mesaj dur și clar: “Combinagiii cred că trebuie eliminați din viața PNL. Nu cred în combinații, nu cred în combinagii. Nu cred în oameni care nu au o meserie. Cred că e momentul să spunem STOP. Să spunem AJUNGE găștii de la Mureș. Cred că e momentul ca PNL Mureș să aibă un cuvânt în județul Mureș”.

Vă reamintim că Ciprian Dobre s-a aflat alături de premierul Florin Cîțu, în momentul în care acesta și-a anunțat candidatura la șefia PNL. Alături de premier, în momentul anunțului, au fost mai mulți lideri importanți ai partidului, miniștri, parlamentari PNL și lideri din teritoriu.

Competiția pentru președinția PNL Mureș se anunță dură.

Senatorul Cristian Chirteș, actualul președintele al PNL Mureș, și-a lansat la rândul său candidatura pentru un nou mandat în fruntea liberalilor mureșeni. Anunțul a fost făcut sâmbătă, în ședința Comitetului Director Județean al PNL Mureș, la care a participat și președintele național al formațiunii, Ludovic Orban.

Pentru șefia filialei locale a PNL Târgu Mureș și-a anunțat candidatura, deocamdată, doar prof.univ.dr. Horațiu Suciu, care, cel mai probabil, îl va contracandida pe actualul președinte al organizației municipale, Ervin Molnar. Până în acest moment, Ervin Molnar nu a formulat un anunț public al intenției de candiatură.

Alegerile în filiala locală Târgu Mureș vor avea loc în perioada 11-15 iulie, iar cele din organizația județeană Mureș a PNL, în perioada 15 iulie – 10 august.

.

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments