www.mures.ro

marți, iunie 22, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Conducerea Spitalului din Târgu Mureș rămâne fără încă un om

Conducerea Spitalului din Târgu Mureș rămâne fără încă un om

A mai plecat un membru din echipa de conducere a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Directorul de îngrijiri medicale, Angela Moldovan, a anunțat că părăsește postul, chiar pe Facebook:

”Dragi colegi și colege din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, astazi este ultima zi din cei 7 ani pe care i-am petrecut împreună formând o echipă… Vă mulțumesc tuturor pentru că ați făcut parte din viața mea în acești ani! Vă mulțumesc pentru surpriza deosebit de plăcută pe care mi-ați făcut-o zilele trecute! Vă doresc să fiți sănătoși și să aveți parte de tot binele din lume!”, a scris pe Facebook Angela Moldovan.

După finalizarea mandatului fostului manager, Claudiu Puiac și plecarea fostului director medical, Szederjesi János, Angela Moldovan este al treilea membru al Comitetului Director al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș care a decis să pornească pe un alt drum.

În acest moment, echipa managerială a SCJU Târgu Mureș este formată din Mariana Cernat – manager interimar, Radu Bogdan Solomon – director medical cu preluare de atribuții și Florin Crăciun – Director Financiar Contabil.

Vă reamintim că, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, este în derulare un concurs pentru ocuparea postului de manager.

Data și condițiile concursului au fost modificate, prin haosul declanșat de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. 

Noul Consiliu de Administrație, numit de Voiculescu și condus acum de Klara Brînzaniuc a anulat în plină procedură concursul inițial și i-a schimbat datele, regulamentul de desfășurare, dar și componența comisiilor de evaluare a candidaților și respectiv contestațiilor.

Teoretic, concursul va avea loc în luna iunie, însă pe site-ul Ministerului Sănătății apare metodologia anunțată inițial, care are un cu totul alt calendar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Un câine al Salvamont Mureş a găsit o persoană dispărută pe munte

Persoana de 69 de ani era căutată de 24 de ore. Victima a fost găsită de câinele Nero. Persoana era decedată. „Echipa Salvamont Mures a participat la...

O AUTOSPECIALĂ cu totul…SPECIALĂ intră în dotarea ISU Mureș

Mâine, 23 iunie 2021, la ora 12:50, va avea loc ceremonia primirii unei noi autospeciale pentru transportul pacienților înalt contagioși. Autospeciala este o donație...

Cum s-a produs TERIBILUL ACCIDENT de ieri, de la Deda

Un accident teribil a fost la un pas să se transforme într-un adevărat măcel, după ce un șofer neatent a creat un impact violent...

NICIUN CAZ NOU de coronavirus în județul Mureș

Față de ziua precedentă, în județul Mureș nu a fost înregistrat niciun caz nou de coronavirus. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților...

Recent Comments