www.mures.ro

luni, septembrie 20, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI COVID19: Infectați, internați, decedați, vindecați. Toate datele din MUREȘ, aici

COVID19: Infectați, internați, decedați, vindecați. Toate datele din MUREȘ, aici

Până astăzi, 23 aprilie, în județul Mureș au fost confirmate 325 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). 

La această dată, în județul Mureș, sunt 1.410 persoane aflate în autoizolare, sub monitorizarea DSP Mureș. În spațiile de carantină din județul Mureș sunt 265 persoane.

Un număr de 54 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

De asemenea, până la această dată, 74 de persoane au fost declarate vindecate și externate în județul Mureș.

Totodată, până acum, 27 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În ultimele 24 de ore, au fost executate peste 215 misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, peste 545 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, în urma activităților desfășurate, în intervalul de referință, fiind aplicate 129 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 176.000 de lei.

Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 115 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate cu Ordonanța Militară nr. 3/2020, în valoare de peste 166.000 de lei.

De asemenea, 63 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

În cadrul acțiunilor punctuale desfășurate în cursul zilei de ieri, pe raza județului, au fost verificate peste 385 de autovehicule și legitimate peste 665 de persoane, fiind constatate 22 de abateri de natură contravențională, în valoare de peste 15.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Ziua în care luminile a mii de case din Târgu Mureș s-au stins

În Târgu Mureș este un loc despre care, mai ales când ieși de-acolo, poți spune că este printre cele mai tulburătoare pe care le-ai...

Sute de mureșeni au omagiat personalitatea profesorului doctor Benedek István

La împlinirea unui an de la dispariția profesorului doctor Benedek István, vineri, la Clinica de pe strada Revoluției nr. 35 din Târgu Mureș, a...

Achiziția anului pe piața serviciilor medicale din Târgu Mureș

Centrul Medical Cardio Med din Târgu Mureș a finalizat, joi, o investiție strategică majoră, achiziționând un complex format dintr-o pensiune de lux și un...

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

Recent Comments