www.mures.ro

sâmbătă, aprilie 10, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI COVID19: Infectați, internați, decedați, vindecați. Toate datele din MUREȘ, aici

COVID19: Infectați, internați, decedați, vindecați. Toate datele din MUREȘ, aici

Până astăzi, 23 aprilie, în județul Mureș au fost confirmate 325 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). 

La această dată, în județul Mureș, sunt 1.410 persoane aflate în autoizolare, sub monitorizarea DSP Mureș. În spațiile de carantină din județul Mureș sunt 265 persoane.

Un număr de 54 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

De asemenea, până la această dată, 74 de persoane au fost declarate vindecate și externate în județul Mureș.

Totodată, până acum, 27 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În ultimele 24 de ore, au fost executate peste 215 misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, peste 545 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, în urma activităților desfășurate, în intervalul de referință, fiind aplicate 129 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 176.000 de lei.

Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 115 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate cu Ordonanța Militară nr. 3/2020, în valoare de peste 166.000 de lei.

De asemenea, 63 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

În cadrul acțiunilor punctuale desfășurate în cursul zilei de ieri, pe raza județului, au fost verificate peste 385 de autovehicule și legitimate peste 665 de persoane, fiind constatate 22 de abateri de natură contravențională, în valoare de peste 15.000 de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

ACUM. Probleme GRAVE la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

Surse medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș ne informează că, în acest moment, în mai multe clinici ale SCJU...

Vești excelente aduse de prof.dr. Theodora Benedek pentru pacienții cardiaci și tinerii medici din Târgu Mureș

Două noi proiecte legislative referitoare la domeniul cardiologic au fost publicate săptămâna aceasta pe site-ul Ministerului Sănătății în transparență decizională, la propunerea Comisiei de...

OFICIAL. S-au anunțat NOILE RESTRICȚII pentru Târgu Mureș. Care sunt și de când se aplică

Având în vedere modificarea ratei de incidență a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații...

Șef nou în sănătatea mureșeană. SE ANUNȚĂ UN CONCURS PE BUNE.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate organizează, în data de 6 mai, ora 10.00, concurs pentru ocuparea postului de director general al Casei de...

Recent Comments