www.mures.ro

marți, iunie 22, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI COVID19: Infectați, internați, decedați, vindecați. Toate datele din MUREȘ, aici

COVID19: Infectați, internați, decedați, vindecați. Toate datele din MUREȘ, aici

Până astăzi, 23 aprilie, în județul Mureș au fost confirmate 325 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). 

La această dată, în județul Mureș, sunt 1.410 persoane aflate în autoizolare, sub monitorizarea DSP Mureș. În spațiile de carantină din județul Mureș sunt 265 persoane.

Un număr de 54 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

De asemenea, până la această dată, 74 de persoane au fost declarate vindecate și externate în județul Mureș.

Totodată, până acum, 27 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În ultimele 24 de ore, au fost executate peste 215 misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, peste 545 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, în urma activităților desfășurate, în intervalul de referință, fiind aplicate 129 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 176.000 de lei.

Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 115 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate cu Ordonanța Militară nr. 3/2020, în valoare de peste 166.000 de lei.

De asemenea, 63 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

În cadrul acțiunilor punctuale desfășurate în cursul zilei de ieri, pe raza județului, au fost verificate peste 385 de autovehicule și legitimate peste 665 de persoane, fiind constatate 22 de abateri de natură contravențională, în valoare de peste 15.000 de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Un câine al Salvamont Mureş a găsit o persoană dispărută pe munte

Persoana de 69 de ani era căutată de 24 de ore. Victima a fost găsită de câinele Nero. Persoana era decedată. „Echipa Salvamont Mures a participat la...

O AUTOSPECIALĂ cu totul…SPECIALĂ intră în dotarea ISU Mureș

Mâine, 23 iunie 2021, la ora 12:50, va avea loc ceremonia primirii unei noi autospeciale pentru transportul pacienților înalt contagioși. Autospeciala este o donație...

Cum s-a produs TERIBILUL ACCIDENT de ieri, de la Deda

Un accident teribil a fost la un pas să se transforme într-un adevărat măcel, după ce un șofer neatent a creat un impact violent...

NICIUN CAZ NOU de coronavirus în județul Mureș

Față de ziua precedentă, în județul Mureș nu a fost înregistrat niciun caz nou de coronavirus. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților...

Recent Comments