www.mures.ro

Acasă ȘTIRI CRIZĂ: Ce se întâmplă cu Shopping City Târgu Mureș

CRIZĂ: Ce se întâmplă cu Shopping City Târgu Mureș

0

NEPI Rockcastle amână deschiderea Shopping City Târgu Mureș, în principiu pentru finalul lunii aprilie.

Data deschiderii va fi annunțată în mod cert doar în funcție de recomandările autorităților, precum și a garantării siguranței clienților și angajaților.

„Încă de la debutul proiectului am remarcat un interes foarte mare al comunității pentru Shopping City Târgu Mureș. Cu siguranță că ziua deschiderii ar fi generat, în acest context, un număr important de clienți dornici să viziteze cel mai modern centru comercial din regiune. Tocmai de aceea, pentru că punem pe primul loc sănătatea acestora, împreună cu autoritățile locale și chiriașii am decis să amânăm inaugurarea”, a spus Dorinel Udma, Asset Manager,

De asemenea, Cineplexx România care va avea un cinematograf în Shopping City Târgu Mureș

a închis cele patru cinematografe pe care le operează, începând din 18 martie până la noi reglementări, ca urmare a instaurării stării de urgență și a măsurilor impuse de Guvern pentru a preveni raspândirea virusului Covid 19 (coronavirus).

 

Este vorba despre Grand Entertainment, Cineplexx Titan, Cineplexx Satu Mare și Cineplexx Sibiu, iar finalizarea cinematografului de la Târgu Mures este amânată pe o perioadă nedeterminată.