sâmbătă, octombrie 24, 2020
No menu items!
Acasă Politica CU MASCĂ, FĂRĂ MASCĂ. Coronavirus cu miros de politică, în județul Mureș

CU MASCĂ, FĂRĂ MASCĂ. Coronavirus cu miros de politică, în județul Mureș

Unul dintre cele mai active personaje din județul Mureș, în perioada pandemiei COVID19, a fost Traian Bendorfean.

Omul de afaceri din Reghin are în spate o carieră sportivă de performanţă, fiind portar al echipelor de fotbal Gaz Metan Mediaş, Avântul Reghin şi ASA Târgu Mureș.

Soni, așa cum îl cunosc apropiații, are peste 240 de selecţii în meciuri de diviziile A şi B.

Toate bune și frumoase, chiar dacă multe voci se întrebau ce se ascunde în spatele drumurilor lui Bendorfean de-a lungul și de-a latul județului, cu măștile în spate.

Răspunsul a venit astăzi, chiar de la persoana cu pricina, dar, până la răspunsuri, se ridică o serie de întrebări. Le aflăm de la însuși Traian Bendorfean, foarte comunicativ cu presa mureșeană în ultimele luni.

DE UNDE SUNT MĂȘTILE?

Traian Bendorfean, în ZI DE ZI. „(..) Am fost la București, unde am un naș, în persoana lui Nicolae Cristescu, un băiat de caracter față de care am o stimă deosebită”

CÂTE MĂȘTI A PRIMIT DE LA NAȘUL LUI?

PRIMA STRIGARE – 1.500

Traian Bendorfean, în PUNCTUL: “Am un naș la București, o persoană potent financiar care a reușit înainte să fie puse interdicțiile, sute de mii de măști pe care le-a donat la diferite spitale din București. Am fost plecat la București ieri și mi-a dat și mie 1.500 de măști. Le-am împărți azi la Mureș, peste 300 de bucăți am lăsat la domnul Vasile Gliga să împartă și dânsul unde e nevoie.”

A DOUA STRIGARE – 3.000

Traian Bendorfean, în ZI DE ZI: “(…)atunci nefiind atât de gravă situația, mi-a spus că ar trebui să ne protejăm, și noi la rândul nostru să ne implicăm într-un fel, să ajutăm dacă este nevoie. Așa se face că am primit de la el 3.000 de măști, iar eu să le împart cui cred eu de cuviință”

A TREIA STRIGARE – 10.000-15.000

Traian Bendorfean, la TELEVIZIUNEA M9: „Am un naș la București și, în momentul în care s-a intrat în pandemie eram la București, și mi-a zis: „Uite băi Traiane, îți fac o donație de 10-15 mii de măști, zice, ia-le cu tine, vinde-le, fă ce vrei tu, este o sumă. Am luat măștile, am încărcat o mașină întreagă, îți dai seama ce înseamnă să ai atâtea măști?!”

O FI FOST VORBA DE POLITICĂ?

APRILIE 2020: NICI VORBĂ DE POLITICĂ

În luna aprilie, într-un interviu pentru ZI DE ZI, Traina Bendorfean spunea că ”Nu mă interesează aspectul politic. De opt ani de zile sunt ieșit din politica românească, sunt inactiv din acest punct de vedere, nu mă interesează acest aspect.”

MAI 2020: VREA ÎN POLITICĂ

Traian Bendorfean, duminică, pe Facebook: “În urma implicării mele împotriva panedemiei Covid 19 și a programului inițiat de mine, “Dăruind o mască, protejăm o viață” am primit mii de mesaje de mulțumire din partea dumneavoastră. Mi-ați scris că sunteți triști și supărați pentru că nu ați fost ajutați de aproape nimeni dintre politicienii județului Mureș. Alte mesaje spun ca județul eate trist, ca județul este sărac, ca județul este lipsit de investiții, ca județul este printre ultimele județe ale României. Mulți dintre dumneavoastră mi-ați scris și m-ați rugat să mă întorc în politica românească, respectiv în politica județului Mureș. Ca să fac acest lucru, am nevoie de dumneavoastră, de toți cei 500.000 de cetățeni. Avem nevoie de un partid care să nu mai fi fost la conducerea României, un partid care să nu fi guvernat niciodată. Sunt dispus să o fac și împreună să pornim împreună la construcția acestui județ atât de frumos al nostru, să avem un județ ca afară.”

Alte întrebări presupuse de implicarea lui Traian Bendorfean în viața civică și politică a județului Mureș vă lăsăm să vi le adresați singuri.

Noi întrebăm doar de unde avea nașul omului de afaceri mureșean 1.500, 3.000, 10.000 sau 15.000 de măști, puse la păstrare, exact înainte de explozia pandemiei COVID19, în România?

O fi producător? O fi importator?

Sau o fi politică și doar atât?

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

DOSAR PENAL: Două mașini au fost incendiate în Acățari!

Mai mulți locuitori din Acățari ne-au semnalat un caz ciudat, petrecut zilele trecute pe raza comunei. Două autoturisme au luat foc, iar la fața locului...

În prezența prefectului de Mureș, primarii din Sighișoara și Luduș și-au intrat în drepturi

În cursul zilei de sâmbătă, în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu” din Luduş, a avut loc şedinţa festivă de constituire a...

VEZI pe ce loc este județul Mureș în topul național al infectărilor cumulate la 1.000 de locuitori

Conform datelor din ultimele 24 de ore, publicate sâmbătă la prânz, județul Mureș rămâne pe poziția 7 în clasamentul național al coeficientului infectărilor cumulate...

Județul Mureș, NUMĂR MARE de infectări cu coronavirus, în ultimele 24 de ore

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.761 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV...

Recent Comments