www.mures.ro

sâmbătă, mai 21, 2022
No menu items!
Acasă ȘTIRI De Crăciun, oferiți-vă amintiri…

De Crăciun, oferiți-vă amintiri…

În fiecare an, în lunile noiembrie și decembrie, deja se face simțită atmosfera frumoaselor sărbători de iarnă, iar familiile se reunesc adunând amintiri prețioase. Tot acum încep și sedințele foto de Crăciun.

Se caută locuri special amenajate, decoruri meticuloase și calde care spun o poveste de iarnă în care oricine poate deveni personaj principal.

În Tîrgu Mures, sunt chiar mai multe altfel de studiouri, iar listele de așteptare sunt deja lungi, după cum ne spun fotografii.

Unul dintre studiourile care au deja vechime și au un portofoliu bogat în domeniul sedințelor foto cu tematică aleasă este și GraFX Photo Studio.

Echipa GraFX Photo Studio și-a pregătit încă din vară recuzita pentru decorul Crăciunului 2021. În fiecare an, decorul se transformă într-un nou basm, păstrându-și originalitatea.

Anul acesta, în studioul lor, membrii echipei Tony Hampel, Valics Lehel si Maria Bunea au materializat o idee inedită!

Ne poartă într-o pădure de poveste în care întâlnim îngeri și poposim la primitoarea cabană din inima ei.
Dacă până acum au pus în temă doar ideile tradiționale de Crăciun (camera lui Moș Crăciun, Crăciunul în familie etc) acum au combinat elementele specifice Crăciunului cu poveștile fantastice cu îngeri, zâne și mult mister.

Sedințele durează aproximativ o oră în care se pot schimba ținute. Unii aleg ținute casual, alții mai sportive, dar am vazut printre pozele din anii precedenți și familii în pijama cu motive de Crăciun. Totul pornește de la imaginație.

La finalul sedinței (în decurs de 1-3 zile) se predau clientului 30+ poze. Pot fi 30 sau 50, depinzând de cum decurge sedința.

O sedință costa 499 RON, iar la cerere se pot oferi și albume foto la prețul de 130 RON/bucata.

V-am trezit interesul, nu-i așa? Suntem siguri ca cei de la GraFX Photo Studio mai au câteva locuri libere.

Pentru programare contactați echipa folosind una din următoarele adrese:

https://www.facebook.com/TonyHampel

sau

https://www.facebook.com/lvalics

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

EXCLUSIV. Cine sunt TINERII SALVATORI mureșeni decorați de Președintele României

Doi mureșeni au fost decorați marți seară, la Palatul Cotroceni, de Președintele României, Klaus Iohannis, care a premiat excelența în activitatea de voluntariat. Astfel, lui...

Recent Comments