www.mures.ro

Acasă ȘTIRI DEZVĂLUIRE. Alte numiri cu cântec la Apele Române

DEZVĂLUIRE. Alte numiri cu cântec la Apele Române

0

Ziarul “Puterea” a publicat, în exclusivitate, o altă investigație în scandalul de la “Apele Române”, care are conexiuni cu anumite personaje din Târgu Mureș.

Jurnaliștii scriu că “la Ploiești există  S.C. Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A. care este principalul producător de apă potabilă pentru 84% din populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru nouă societăți comerciale.”

După 2016, E.S.Z. Prahova s-a desprins din ANAR dar care a rămas unic acționar.

Din 2003 și, ulterior după transformarea în societate comercială în 2006, E.S.Z. Prahova l-a avut până anul ca director pe inginerul hidrotehnician Sorin Niculae, specialist cu peste 30 de ani de experiență în domeniul apelor și studii aprofundate în acest domeniu.

În locul lui Sorin Niculae, cel care era director de înființarea societății, șefii de la ANAR au impus un consilier PMP de la Câmpina, Bogdan Constantin Ene, care nu avea nicio legătură cu activitatea acestei societăți.

“Puterea” scrie că “mai mult, ca să fie sigur că are control total la E.S.Z. Prahova, directorul general de atunci Ervin Molnar și-a adus aici de la Mureș un director comercial, Călin Cioban.

Ca aranjamentul să fie total, Ervin Molnar și Relu Adam au decis să mărească numărul membrilor în Consiliul de Administrație de la ESZ Prahova de la cinci la șapte membri ca să facă loc și unor „pile” ale lui Molnar și Alexe.

Drept recompensă că a regizat „perfect” aceste numiri, Relu Adam a fost răsplătit de Molnar și Alexe cu funcția de președinte al Consiliului de Administrație de la ESZ Prahova.”

Puteți citi articolul complet din “Puterea”, aici:

EXCLUSIV. Altă numire ilegală la „Apele Române” regizată de tandemul Costel Alexe – Ervin Molnar