joi, august 6, 2020
No menu items!
Acasă ȘTIRI Drept la replică al profesorului Benedek Imre

Drept la replică al profesorului Benedek Imre

Către redacția Maszol
DREPT LA REPLICĂ
Referitor la materialul publicat în data de 9 martie 2020, sub numele “Helyhatósági választások: ő lesz Soós Zoltán liberális kihívója”
https://www.maszol.ro/index.php/belfold/123187-helyhatosagi-valasztasok-lesz-soos-zoltan-liberalis-kihivoja
in temeiul dispozitiilor legale în vigoare, echipa domnului profesor Benedek transmite urmatorul DREPT LA REPLICĂ:Afirmațiile făcute nu au nicio acoperire reală și sunt menite să discrediteze. Ele vin în contextul în care nu a fost solicitat vreun punct de vedere sau vreo opinie cu privire la subiect.Cu mare subtilitate, acuzațiile sunt făcute în spatele afirmațiilor dlui. Teodorescu, redactorul șef al ziarului Punctul.

https://www.punctul.ro/republica-securista-tinutul-secuiesc/?fbclid=IwAR1s6wWEQSIw5-zRNsdLn3RAEZvZb9jqblxJ39fCr1ac4HLo2M_ktJnnJNY

Este însă de notorietate că dl. Teodorescu ar trebui să înceteze aceste acuzații, fără vreun suport în realitate, în caz contrar urmând să răspundă legal.

Pentru o bună informare a cititorilor dumneavostră și pentru că suntem adepții adevărului, vă solicităm să faceți publice, în 24 de ore de la primirea Dreptului la Replică, toate dovezile pe care le aveți în susținerea materialului.

Și tocmai pentru că avem deschiderea de a lămuri orice situație, menționăm că în lupta electorală din 2012 pentru poziția de primar “Marii Bătrâni”, respectiv conducerea din vremea respectivă a UDMRului, nu l-au avertizat pe dl. Frunda că dacă nu stabileste un acord cu toate formațiunile maghiare, ci candidează doar în culorile UDMRului, va pierde alegerile. Acuzația că voturile profesorului Benedek au dus la înfrângerea electorală a domnului Frunda este absurdă, și nu revine articolului domnului Teodorescu, ci redacției Maszol, iar veridicitatea acesteia poate fi examinată prin niște formule matematice simple, și anume verificând rezultatele campaniei din 2012.

Vă recomandăm ca în locul acestor campanii de denigrare, să folosiți spațiile din publicația dumneavoastră pentru a promova oameni pe baza valorilor și a proiectelor cu care vin pentru dezvoltarea acestui oraș.

La fel ca de fiecare dată, profesorul Benedek Imre este deschis pentru orice întrebare care poate lămuri o astfel situație.

Solicităm ca dreptul la replica să aibă aceeași vizibilitate ca și materialul inițial. De asemenea, solicităm ca dreptul la replică să fie însoțit și de materialul inițial.
În cazul în care nu veți publica integral acest drept la replică, ne rezervăm dreptul de a vă acționa în instanță, urmând a fi trași la răspundere pentru prejudiciul adus.
Echipa D-lui Profesor Dr. Benedek Imre

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Apel către toți cei vindecați de COVID-19!!!

Spitalul Clinic Județean Mureș face un apel către toți cei vindecați de COVID-19, pentru a dona sânge pentru plasmă hiperimună. Acest gest poate salva...

Casă în flăcări la Lunca Bradului!

În această după amiază pompierii militari ai ISU Mures de la Punctul de Lucru Deda și Detașamentul Toplița din cadrul ISU Harghita au intervenit...

Timpurile tulburi cer idei creative! USR PLUS adună semnături online

Strângerea de semnături este o etapă importantă pentru orice partid politic și candidat care dorește să se înscrie într-o cursă electorală. Doar că, în...

Două vieți trăite în slujba cetățeanului!

Plutonier adjutant șef Ceu Viorel și plutonier adjutant șef Marton Endre-Jozsef, au trecut în rezervă, ieri 3 august 2020, după 29 și respectiv 27...

Recent Comments