sâmbătă, ianuarie 16, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Drept la replică al profesorului Benedek Imre

Drept la replică al profesorului Benedek Imre

Către redacția Maszol
DREPT LA REPLICĂ
Referitor la materialul publicat în data de 9 martie 2020, sub numele “Helyhatósági választások: ő lesz Soós Zoltán liberális kihívója”
https://www.maszol.ro/index.php/belfold/123187-helyhatosagi-valasztasok-lesz-soos-zoltan-liberalis-kihivoja
in temeiul dispozitiilor legale în vigoare, echipa domnului profesor Benedek transmite urmatorul DREPT LA REPLICĂ:Afirmațiile făcute nu au nicio acoperire reală și sunt menite să discrediteze. Ele vin în contextul în care nu a fost solicitat vreun punct de vedere sau vreo opinie cu privire la subiect.Cu mare subtilitate, acuzațiile sunt făcute în spatele afirmațiilor dlui. Teodorescu, redactorul șef al ziarului Punctul.

https://www.punctul.ro/republica-securista-tinutul-secuiesc/?fbclid=IwAR1s6wWEQSIw5-zRNsdLn3RAEZvZb9jqblxJ39fCr1ac4HLo2M_ktJnnJNY

Este însă de notorietate că dl. Teodorescu ar trebui să înceteze aceste acuzații, fără vreun suport în realitate, în caz contrar urmând să răspundă legal.

Pentru o bună informare a cititorilor dumneavostră și pentru că suntem adepții adevărului, vă solicităm să faceți publice, în 24 de ore de la primirea Dreptului la Replică, toate dovezile pe care le aveți în susținerea materialului.

Și tocmai pentru că avem deschiderea de a lămuri orice situație, menționăm că în lupta electorală din 2012 pentru poziția de primar “Marii Bătrâni”, respectiv conducerea din vremea respectivă a UDMRului, nu l-au avertizat pe dl. Frunda că dacă nu stabileste un acord cu toate formațiunile maghiare, ci candidează doar în culorile UDMRului, va pierde alegerile. Acuzația că voturile profesorului Benedek au dus la înfrângerea electorală a domnului Frunda este absurdă, și nu revine articolului domnului Teodorescu, ci redacției Maszol, iar veridicitatea acesteia poate fi examinată prin niște formule matematice simple, și anume verificând rezultatele campaniei din 2012.

Vă recomandăm ca în locul acestor campanii de denigrare, să folosiți spațiile din publicația dumneavoastră pentru a promova oameni pe baza valorilor și a proiectelor cu care vin pentru dezvoltarea acestui oraș.

La fel ca de fiecare dată, profesorul Benedek Imre este deschis pentru orice întrebare care poate lămuri o astfel situație.

Solicităm ca dreptul la replica să aibă aceeași vizibilitate ca și materialul inițial. De asemenea, solicităm ca dreptul la replică să fie însoțit și de materialul inițial.
În cazul în care nu veți publica integral acest drept la replică, ne rezervăm dreptul de a vă acționa în instanță, urmând a fi trași la răspundere pentru prejudiciul adus.
Echipa D-lui Profesor Dr. Benedek Imre

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

ÎNCEPE! Totul despre etapa a doua din campania de vaccinare în județul Mureș

Campania de vaccinare împotriva Covid-19 continuă în județul Mureș cu etapa a doua. Programările vor putea fi făcute începând cu data de 15 ianuarie,...

CUTREMUR LA ROMGAZ. Directorul general, schimbat peste noapte

Romgaz a anunţat că Adrian Volintiru a fost revocat din funcţia de director general de către consiliul de administraţie, atribuţiile acestuia fiind preluate de...

Cine este primul mureșean care ajunge în Guvernul Florin Cîțu?

Demeter András István este primul mureșean desemnat de UDMR pentru o funcție de secretar de stat în Guvenrul Florin Cîțu. Consiliul Permanent al UDMR a...

Care este DOCUMENTUL SEMNAT DE CLAUDIU MAIOR, pentru care îl acuză Soós Zoltán

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, susține că nimeni nu va achita pentru nicio persoană în plus taxa de salubritate. Aceasta se percepe în funcție...

Recent Comments