www.mures.ro

joi, iunie 6, 2024
No menu items!
Acasă ȘTIRI După 13 ani, S-A FĂCUT DREPTATE la Casa de Ajutor Reciproc a...

După 13 ani, S-A FĂCUT DREPTATE la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Mureș

După aproape 7 ani de cercetare penală și 5 ani de procese, s-a stabilit vinovăția a șase inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare în formă continuată, la Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Târgu Mureș.

Încă din 2009, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș, a declanșat urmărirea penală față de învinuiții Munteanu Adrian, președinte în perioada 2006-2009, Sălcudean Delia Corina, Nemeș Anna-Maria, Bence Elisabeta, Gliga Dorina și Șerban Carmen Maria.

Curtea de Apel Târgu Mureș, secția Penală și pentru Cauze cu Minori și de Familie, a decis printr-o decizie penală definitivă și totodată i-a obligat pe aceștia la plată, în favoarea Asociației, a prejudiciului în valoare de 1.039.248,95 lei.

Instanța a decis menținerea măsurii sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile și imobile prezente și viitoare ale inculpaților Sălcudean Delia Corina, Munteanu Adrian, Bence Elisabeta, Gliga Dorina, Nemes Anna-Maria, și Șerban Carmen Maria, până la recuperarea sumelor stabilite.

Actuala Conducere al Asociației Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Târgu Mureș, va lua toate măsurile legale pentru punerea în aplicare a deciziei Curții de Apel Târgu Mureș.

Activitatea Asociației Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Târgu Mureș după anul 2009, cu toate problemele economice care existau, s-a desfășurat în condiții normale și legale, acordându-se o atenție deosebită pentru redresarea activității economice, reușind ca fondurile membrilor să nu fie afectate.

În prezent, situațiile economico-financiare și activitatea Asociației sunt în permanență verificate de organele competente conform legislației în vigoare.

Activitatea Asociației Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Târgu Mureș cu un număr de peste 8.000 de membri este una stabilă, iar Conducerea Asociației Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Târgu Mureș se ocupă de diversificarea continuă a serviciilor și facilităților financiare și sociale acordate membrilor săi.

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments