www.mures.ro

duminică, ianuarie 23, 2022
No menu items!
Acasă ȘTIRI El este tânărul mureșean OMORÂT DE URS vineri seara

El este tânărul mureșean OMORÂT DE URS vineri seara

Mihai Cadar, mureșeanul de 26 de ani, a fost găsit mort la o distanţă relativ mică de locul unde ursul a atacat vineri seara, la stâna de la granița dintre județele Harghita și Suceava.

Echipe de jandarmi, pompieri, salvamontişti şi poliţişti l-au căutat şi nu l-au găsit. Salvatorii au sistat căutările în timpul nopţii şi le-au reluat în dimineaţa zilei de sâmbătă.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Costică Ghiaţă, a declarat că trupul neînsuflețit, găsit de jandarmi, prezenta leziuni traumatice majore.

Ursul a furat o vacă şi a plecat. Doi dintre cei trei ciobani ai stânii s-au dus după urs, înarmaţi cu topoare, sperând să recupereze vaca. 

La aproximativ 300 de metri distanţă de stână au fost atacaţi de urs. Unul dintre ciobani a fost grav rănit, pur şi simplu sfâşiat în zona feţei şi toracelui. Victima are 45 de ani.

Baciul Leon Puşcaş Ioan, cel care a rămas la stână, a sunat la 112 şi astfel bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava.

Baciul a declarat pentru „Adevărul” că are stâna în zona respectivă de şapte ani. „S-au dus după vacă. Ce să vă spun? Doamne fereşte. Nu am văzut vreodată aşa ceva”, a spus baciul. El a explicat că vaca luată de urs costă între 4.500 şi 5.000 de lei.

21 COMENTARII

  1. chvetochki — новый взгляд на дизайн дома. [url=https://chvetochki.org.ua/]https://chvetochki.org.ua/[/url]
    Более 21 миллиона фотографий интерьеров, дизайнерских предметов и новых идей, а еще квалифицированные дизайнеры прямо в сети. … Ремонт домов и квартир. Интерьерный дизайн. Ремонт ванны. Кухонный ремонт. Дизайн ландшафта.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

EXCLUSIV. Cine sunt TINERII SALVATORI mureșeni decorați de Președintele României

Doi mureșeni au fost decorați marți seară, la Palatul Cotroceni, de Președintele României, Klaus Iohannis, care a premiat excelența în activitatea de voluntariat. Astfel, lui...

AȘA SE ARATĂ PISICA: Azomureș anunță “pregătiri pentru oprirea temporară”

Azomureş anunţă că urmează să înceapă pregătirile pentru oprirea temporară a activităţilor de producţie, în contextul creşterii preţurilor la energie şi gaze. „Nivelul ridicat al...

IN MEMORIAM Kóbor János – OMEGA

Kóbor János, solistul trupei Omega, a murit la vârsta de 78 de ani, după ce a fost internat în spital în urmă cu câteva...

Recent Comments