luni, octombrie 26, 2020
No menu items!
Acasă Stiri Atac politic murdar împotriva Theodorei Benedek! Ministrul Sănătății intervine!

Atac politic murdar împotriva Theodorei Benedek! Ministrul Sănătății intervine!

Jurnaliștii din Târgu Mureș au primit, în cursul zilei de ieri, un material de presă care conținea un așa zis raport al Corpului de Control al ministrului Sănătății, referitor la o  anchetă derulată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș.

Din păcate, unii dintre jurnaliști au preluat această informație, în ciuda faptului că aceasta era transmisă de pe o adresă de gmail, atribuită în mod fals Corpului de Control al ministrului Sănătății.

În cursul zilei de astăzi, s-a dovedit că materialul de presă este un fake-news.

Ministerul Sănătății a transmis un comunicat de presă în care precizează că adresa de e-mail corpcontrolministru@gmail.com NU EXISTĂ.

Mai mult decât atât, Ministerul Sănătății precizează că materialul transmis de pe această adresă falsă de e-mail nu este întocmit de funcționarii Corpului de Control.

Cel mai important aspect din comunicarea Ministerului Sănătății este că instituția va sesiza organele de cercetare competente pentru a face verificări de specialitate în acest caz.

Având în vedere că materialul transmis presei face referire în special la activitatea Clinicii de Cardiologie condusă de prof.univ.dr. Theodora Benedek este de presupus că falsul a fost pus la cale de adversarii politici ai acesteia. Theodora Benedek se află în cursa internă din cadrul PNL pentru candidatura la Primăria municipiului Târgu Mureș.

La scurt timp după postarea comunicatului pe site-ul www.ms.ro, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș a transmis un comunicat de presă, care face trimitere la poziția oficială a Ministerului Sănătății.

Redăm în continuare, în integralitate, conținutul comunicatului Ministerului Sănătății.

“COMUNICAT DE PRESĂ

Referitor la un material de presă apărut în mass media în cursul zilei de 9 februarie 2020, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș vă transmite COMUNICATUL DE PRESĂ al Ministerului Sănătății, din data de 10 februarie 2020:

“Ministerul Sănătății precizează că adresa de e-mail corpcontrolministru@gmail.com nu există.

Materialul transmis de pe această adresă falsă de e-mail privind verificările Corpului de Control al Ministerului Sănătății la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș nu este întocmit de funcționarii Corpului de Control!

În acest context, Ministerul Sănătății va sesiza organele de cercetare competente pentru a face verificări de specialitate în acest caz.”

Linkul comunicatului Ministerului Sănătății poate fi consultat aici:

http://www.ms.ro/2020/02/10/precizari-privind-adresa-de-e-mail-a-ministerului-sanatatii/

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

A FOST ARESTAT! Un reghinean, căutat de autoritățile din Statele Unite

Polițiștii din Mureș au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat bănuit că, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii,...

DOSAR PENAL: Două mașini au fost incendiate în Acățari!

Mai mulți locuitori din Acățari ne-au semnalat un caz ciudat, petrecut zilele trecute pe raza comunei. Două autoturisme au luat foc, iar la fața locului...

În prezența prefectului de Mureș, primarii din Sighișoara și Luduș și-au intrat în drepturi

În cursul zilei de sâmbătă, în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu” din Luduş, a avut loc şedinţa festivă de constituire a...

VEZI pe ce loc este județul Mureș în topul național al infectărilor cumulate la 1.000 de locuitori

Conform datelor din ultimele 24 de ore, publicate sâmbătă la prânz, județul Mureș rămâne pe poziția 7 în clasamentul național al coeficientului infectărilor cumulate...

Recent Comments