www.mures.ro

duminică, ianuarie 23, 2022
No menu items!
Acasă ȘTIRI FĂRĂ CONCURS! 90 de posturi, la unitatea suport COVID de la Târgu...

FĂRĂ CONCURS! 90 de posturi, la unitatea suport COVID de la Târgu Mureș

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș angajează pe perioadă determinată de până la 30 zile după terminarea stării de alertă, fără concurs următoarele categorii de personal contractual în cadrul Unității de Suport Medical COVID-19 – secție exterioară a Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș:

– 50 posturi asistent medical generalist.

– 30 posturi infirmier/ infirmier debutant.

– 10 posturi îngrijitoare de curățenie.

1. Nivelul studiilor și vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării posturilor sus menționate:

• Asistent medical generalist: absolvent de liceu (12 clase) cu diplomă de bacalaureat, studii superioare, superioare de scurtă durată, postliceale de specialitate, certificat de membru și adeverinţă pentru participare la concurs eliberată de Ordinul Asistenţilor Medicali Generaliști, Moașelor, Asistenţilor Medicali din România.

• Infirmier – infirmier debutant: – pentru posturile de infirmier: absolvent de liceu (12 clase) cu sau fără diplomă de bacalaureat, curs de infirmier finalizat, 6 luni vechime în activitatea de infirmier, – pentru posturile de infirmier debutant : absolvent de liceu (12 clase) cu sau fără diplomă de bacalaureat, dovada înscrierii la cursul de infirmier, fără condiții de vechime.

• Îngrijitoare de curățenie: absolvent studii generale (8 clase). Dosarele se depun la sediul Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș până în data de 3 noiembrie 2020 în intervalul orar 14.00 – 15.30.

Candidații care se prezintă pentru depunerea dosarelor se vor prezenta la Serviciul resurse umane.

Selecția dosarelor se va desfășura în data de 4 noiembrie 2020 la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Afișarea rezultatelor selecției dosarelor va avea loc în data de 4 noiembrie 2020, ora 15.30, la avizierul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș precum și pe site-ul www.spitalmures.ro.

În situaţia în care se depun mai multe dosare pentru posturile sus menționate, iar după selecţia dosarelor sunt admiși mai mulţi candidaţi, se organizează proba de interviu.

Proba de interviu pentru posturile de asistent medical generalist va avea loc în data de 5 noiembrie 2020, ora 9.00, în Sala de protocol a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Proba de interviu pentru posturile de infirmier/ infirmier debutant va avea loc în data de 5 noiembrie 2020, ora 12.00, în Sala de protocol a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Proba de interviu pentru posturile de îngrijitoare de curățenie va avea loc în data de 5 noiembrie 2020, ora 13.00, în Sala de protocol a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

În situaţia în care în urma selecţiei dosarelor rămâne un singur candidat, acesta va fi declarat admis fără a mai fi organizată proba de interviu.

Informaţii suplimentare: Serviciul resurse umane – Biroul organizare(camera 4107), sau telefon 0265-212.111 interior 462, avizier, sau site-ul: www.spitalmures.ro.

25 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

EXCLUSIV. Cine sunt TINERII SALVATORI mureșeni decorați de Președintele României

Doi mureșeni au fost decorați marți seară, la Palatul Cotroceni, de Președintele României, Klaus Iohannis, care a premiat excelența în activitatea de voluntariat. Astfel, lui...

AȘA SE ARATĂ PISICA: Azomureș anunță “pregătiri pentru oprirea temporară”

Azomureş anunţă că urmează să înceapă pregătirile pentru oprirea temporară a activităţilor de producţie, în contextul creşterii preţurilor la energie şi gaze. „Nivelul ridicat al...

IN MEMORIAM Kóbor János – OMEGA

Kóbor János, solistul trupei Omega, a murit la vârsta de 78 de ani, după ce a fost internat în spital în urmă cu câteva...

Recent Comments