www.mures.ro

luni, septembrie 20, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI FĂRĂ CONCURS! 90 de posturi, la unitatea suport COVID de la Târgu...

FĂRĂ CONCURS! 90 de posturi, la unitatea suport COVID de la Târgu Mureș

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș angajează pe perioadă determinată de până la 30 zile după terminarea stării de alertă, fără concurs următoarele categorii de personal contractual în cadrul Unității de Suport Medical COVID-19 – secție exterioară a Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș:

– 50 posturi asistent medical generalist.

– 30 posturi infirmier/ infirmier debutant.

– 10 posturi îngrijitoare de curățenie.

1. Nivelul studiilor și vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării posturilor sus menționate:

• Asistent medical generalist: absolvent de liceu (12 clase) cu diplomă de bacalaureat, studii superioare, superioare de scurtă durată, postliceale de specialitate, certificat de membru și adeverinţă pentru participare la concurs eliberată de Ordinul Asistenţilor Medicali Generaliști, Moașelor, Asistenţilor Medicali din România.

• Infirmier – infirmier debutant: – pentru posturile de infirmier: absolvent de liceu (12 clase) cu sau fără diplomă de bacalaureat, curs de infirmier finalizat, 6 luni vechime în activitatea de infirmier, – pentru posturile de infirmier debutant : absolvent de liceu (12 clase) cu sau fără diplomă de bacalaureat, dovada înscrierii la cursul de infirmier, fără condiții de vechime.

• Îngrijitoare de curățenie: absolvent studii generale (8 clase). Dosarele se depun la sediul Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș până în data de 3 noiembrie 2020 în intervalul orar 14.00 – 15.30.

Candidații care se prezintă pentru depunerea dosarelor se vor prezenta la Serviciul resurse umane.

Selecția dosarelor se va desfășura în data de 4 noiembrie 2020 la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Afișarea rezultatelor selecției dosarelor va avea loc în data de 4 noiembrie 2020, ora 15.30, la avizierul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș precum și pe site-ul www.spitalmures.ro.

În situaţia în care se depun mai multe dosare pentru posturile sus menționate, iar după selecţia dosarelor sunt admiși mai mulţi candidaţi, se organizează proba de interviu.

Proba de interviu pentru posturile de asistent medical generalist va avea loc în data de 5 noiembrie 2020, ora 9.00, în Sala de protocol a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Proba de interviu pentru posturile de infirmier/ infirmier debutant va avea loc în data de 5 noiembrie 2020, ora 12.00, în Sala de protocol a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Proba de interviu pentru posturile de îngrijitoare de curățenie va avea loc în data de 5 noiembrie 2020, ora 13.00, în Sala de protocol a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

În situaţia în care în urma selecţiei dosarelor rămâne un singur candidat, acesta va fi declarat admis fără a mai fi organizată proba de interviu.

Informaţii suplimentare: Serviciul resurse umane – Biroul organizare(camera 4107), sau telefon 0265-212.111 interior 462, avizier, sau site-ul: www.spitalmures.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Ziua în care luminile a mii de case din Târgu Mureș s-au stins

În Târgu Mureș este un loc despre care, mai ales când ieși de-acolo, poți spune că este printre cele mai tulburătoare pe care le-ai...

Sute de mureșeni au omagiat personalitatea profesorului doctor Benedek István

La împlinirea unui an de la dispariția profesorului doctor Benedek István, vineri, la Clinica de pe strada Revoluției nr. 35 din Târgu Mureș, a...

Achiziția anului pe piața serviciilor medicale din Târgu Mureș

Centrul Medical Cardio Med din Târgu Mureș a finalizat, joi, o investiție strategică majoră, achiziționând un complex format dintr-o pensiune de lux și un...

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

Recent Comments