www.mures.ro

luni, septembrie 20, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI GROTESC: Oficiu poștal din Târgu Mureș, inaugurat cu un sobor de preoți...

GROTESC: Oficiu poștal din Târgu Mureș, inaugurat cu un sobor de preoți și covor roșu

Oficiul Poștal nr. 9 Târgu Mureș, situat în cartierul Dâmbu Pietros, a fost modernizat în trei luni. Investiția este de aproximativ 240.000 de lei, proiectul fiind derulat de Sucursala Regională Brașov a Poștei Române.

La eveniment a participat “însuși” directorul general al Companiei Naționale Poșta Română SA – Horia Grigorescu, pentru care s-a pregătit, cel mai probabil, și covorul roșu, care alături de pâinea cu sare și soborul de preoți, au întregit imaginea unuia din cele mai grotești momente din ultimul timp.

Șeful poștașilor români a spus că este un sediu care să răspundă necesităților pe care le au angajații și clienții Poștei Române, păstrând, totodată, și această doză de autenticitate a Poștei Române”.

Măcar am aflat că poșta rămâne autentică.

De aceea, cei care trimiteți, de exemplu, castraveți verzi în colete cu Poșta Română, rugați-vă ca ei să ajungă măcar murături. Și poate înainte de Crăciun.

Pentru alte servicii, apelați la firme de curierat.

foto: Raluca Creț/Muresul Nostru/Facebook

11 COMENTARII

    • Covorul rosu e pentru cei ce vor sta la coada sa astepte cele 10 min/client ca sa preia un pachet care dureaza 1 min/client la curieri?

  1. :))) Astuia i s-a urcat puterea la cap, puterea de director la posta, si se crede sef de stat, monarh. Doamne fereste sa ajunga presedinte de consiliu judetean sau pe la vreun partid, ca o luam de la capat. Ce lipsa de simt al penibilului!

  2. Ce treaba mai aveți, voi fratilor.. Și ce-i rău în asta? Vi-i ciuda cumva? Bravo lor! Sa se bucure de sediul modernizat! Mai, câtă răutate.. Ia, vedeți de ale voastre!

  3. ce romanie mizerabila, conduse de barbosi care vand iluzii ca sa mulga fraierii de bani. evul mediu. mizerie, saracie, analfabetism. intr-un cuvant religie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Ziua în care luminile a mii de case din Târgu Mureș s-au stins

În Târgu Mureș este un loc despre care, mai ales când ieși de-acolo, poți spune că este printre cele mai tulburătoare pe care le-ai...

Sute de mureșeni au omagiat personalitatea profesorului doctor Benedek István

La împlinirea unui an de la dispariția profesorului doctor Benedek István, vineri, la Clinica de pe strada Revoluției nr. 35 din Târgu Mureș, a...

Achiziția anului pe piața serviciilor medicale din Târgu Mureș

Centrul Medical Cardio Med din Târgu Mureș a finalizat, joi, o investiție strategică majoră, achiziționând un complex format dintr-o pensiune de lux și un...

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

Recent Comments