www.mures.ro

duminică, ianuarie 23, 2022
No menu items!
Acasă ȘTIRI GROTESC: Oficiu poștal din Târgu Mureș, inaugurat cu un sobor de preoți...

GROTESC: Oficiu poștal din Târgu Mureș, inaugurat cu un sobor de preoți și covor roșu

Oficiul Poștal nr. 9 Târgu Mureș, situat în cartierul Dâmbu Pietros, a fost modernizat în trei luni. Investiția este de aproximativ 240.000 de lei, proiectul fiind derulat de Sucursala Regională Brașov a Poștei Române.

La eveniment a participat “însuși” directorul general al Companiei Naționale Poșta Română SA – Horia Grigorescu, pentru care s-a pregătit, cel mai probabil, și covorul roșu, care alături de pâinea cu sare și soborul de preoți, au întregit imaginea unuia din cele mai grotești momente din ultimul timp.

Șeful poștașilor români a spus că este un sediu care să răspundă necesităților pe care le au angajații și clienții Poștei Române, păstrând, totodată, și această doză de autenticitate a Poștei Române”.

Măcar am aflat că poșta rămâne autentică.

De aceea, cei care trimiteți, de exemplu, castraveți verzi în colete cu Poșta Română, rugați-vă ca ei să ajungă măcar murături. Și poate înainte de Crăciun.

Pentru alte servicii, apelați la firme de curierat.

foto: Raluca Creț/Muresul Nostru/Facebook

35 COMENTARII

    • Covorul rosu e pentru cei ce vor sta la coada sa astepte cele 10 min/client ca sa preia un pachet care dureaza 1 min/client la curieri?

  1. :))) Astuia i s-a urcat puterea la cap, puterea de director la posta, si se crede sef de stat, monarh. Doamne fereste sa ajunga presedinte de consiliu judetean sau pe la vreun partid, ca o luam de la capat. Ce lipsa de simt al penibilului!

  2. Ce treaba mai aveți, voi fratilor.. Și ce-i rău în asta? Vi-i ciuda cumva? Bravo lor! Sa se bucure de sediul modernizat! Mai, câtă răutate.. Ia, vedeți de ale voastre!

  3. ce romanie mizerabila, conduse de barbosi care vand iluzii ca sa mulga fraierii de bani. evul mediu. mizerie, saracie, analfabetism. intr-un cuvant religie.

  4. chvetochki — новый взгляд на дизайн дома. [url=https://chvetochki.org.ua/]https://chvetochki.org.ua/[/url]
    Более 21 миллиона фотографий интерьеров, дизайнерских предметов и новых идей, а еще квалифицированные дизайнеры прямо в сети. … Ремонт домов и квартир. Интерьерный дизайн. Ремонт ванны. Кухонный ремонт. Дизайн ландшафта.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

EXCLUSIV. Cine sunt TINERII SALVATORI mureșeni decorați de Președintele României

Doi mureșeni au fost decorați marți seară, la Palatul Cotroceni, de Președintele României, Klaus Iohannis, care a premiat excelența în activitatea de voluntariat. Astfel, lui...

AȘA SE ARATĂ PISICA: Azomureș anunță “pregătiri pentru oprirea temporară”

Azomureş anunţă că urmează să înceapă pregătirile pentru oprirea temporară a activităţilor de producţie, în contextul creşterii preţurilor la energie şi gaze. „Nivelul ridicat al...

IN MEMORIAM Kóbor János – OMEGA

Kóbor János, solistul trupei Omega, a murit la vârsta de 78 de ani, după ce a fost internat în spital în urmă cu câteva...

Recent Comments