www.mures.ro

marți, iunie 22, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI GROTESC: Oficiu poștal din Târgu Mureș, inaugurat cu un sobor de preoți...

GROTESC: Oficiu poștal din Târgu Mureș, inaugurat cu un sobor de preoți și covor roșu

Oficiul Poștal nr. 9 Târgu Mureș, situat în cartierul Dâmbu Pietros, a fost modernizat în trei luni. Investiția este de aproximativ 240.000 de lei, proiectul fiind derulat de Sucursala Regională Brașov a Poștei Române.

La eveniment a participat “însuși” directorul general al Companiei Naționale Poșta Română SA – Horia Grigorescu, pentru care s-a pregătit, cel mai probabil, și covorul roșu, care alături de pâinea cu sare și soborul de preoți, au întregit imaginea unuia din cele mai grotești momente din ultimul timp.

Șeful poștașilor români a spus că este un sediu care să răspundă necesităților pe care le au angajații și clienții Poștei Române, păstrând, totodată, și această doză de autenticitate a Poștei Române”.

Măcar am aflat că poșta rămâne autentică.

De aceea, cei care trimiteți, de exemplu, castraveți verzi în colete cu Poșta Română, rugați-vă ca ei să ajungă măcar murături. Și poate înainte de Crăciun.

Pentru alte servicii, apelați la firme de curierat.

foto: Raluca Creț/Muresul Nostru/Facebook

11 COMENTARII

    • Covorul rosu e pentru cei ce vor sta la coada sa astepte cele 10 min/client ca sa preia un pachet care dureaza 1 min/client la curieri?

  1. :))) Astuia i s-a urcat puterea la cap, puterea de director la posta, si se crede sef de stat, monarh. Doamne fereste sa ajunga presedinte de consiliu judetean sau pe la vreun partid, ca o luam de la capat. Ce lipsa de simt al penibilului!

  2. Ce treaba mai aveți, voi fratilor.. Și ce-i rău în asta? Vi-i ciuda cumva? Bravo lor! Sa se bucure de sediul modernizat! Mai, câtă răutate.. Ia, vedeți de ale voastre!

  3. ce romanie mizerabila, conduse de barbosi care vand iluzii ca sa mulga fraierii de bani. evul mediu. mizerie, saracie, analfabetism. intr-un cuvant religie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Un câine al Salvamont Mureş a găsit o persoană dispărută pe munte

Persoana de 69 de ani era căutată de 24 de ore. Victima a fost găsită de câinele Nero. Persoana era decedată. „Echipa Salvamont Mures a participat la...

O AUTOSPECIALĂ cu totul…SPECIALĂ intră în dotarea ISU Mureș

Mâine, 23 iunie 2021, la ora 12:50, va avea loc ceremonia primirii unei noi autospeciale pentru transportul pacienților înalt contagioși. Autospeciala este o donație...

Cum s-a produs TERIBILUL ACCIDENT de ieri, de la Deda

Un accident teribil a fost la un pas să se transforme într-un adevărat măcel, după ce un șofer neatent a creat un impact violent...

NICIUN CAZ NOU de coronavirus în județul Mureș

Față de ziua precedentă, în județul Mureș nu a fost înregistrat niciun caz nou de coronavirus. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților...

Recent Comments