www.mures.ro

luni, septembrie 20, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Ianculescu, la EUROPA FM: “Cum să renunț?’

Ianculescu, la EUROPA FM: “Cum să renunț?’

Ovidiu Ianculescu a vorbit la Europa FM, imediat după ce a aflat decizia șefilor de la Apele Române, prin care aceștia renunță să îl mai transfere la Baia Mare.

Vă reamintim că Ianculescu fusese mutat de la Mureş la Baia Mare, imediat după ce a discutat cu jurnaliştii de la Recorder. 

Decizia de detaşare încetează chiar de pe 19 februarie.

Inginerul Ianculescu nu a lucrat, însă, nici o zi la Baia Mare, pentru că, între timp, fostul şef al Serviciului de Gospodărire a Apelor Mureș a obţinut în instanţă suspendarea termenului de detaşare.

Ovidiu Ianculescu a povestit pentru Europa FM:

“Când trebuia să merg la Baia Mare, am avut febră. Ne-am testat pentru COVID-19, iar eu și soția am fost depistați pozitiv.

După COVID-19 nu m-am simțit bine, mi-am luat medical și între timp, am avut o ordonanţă preşedinţială prin care am câștigat și nu a trebuit să mă mai duc, pentru că s-a suspendat.”

Chiar dacă Apele Române renunţă la detaşare, inginerul Ianculescu nu renunţă la proces:

“Cum să renunț? Stați că îi iau pe persoană fizică pe fiecare în parte. Mi-au afectat familia, iar pentru asta, nu cedez o secundă.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Ziua în care luminile a mii de case din Târgu Mureș s-au stins

În Târgu Mureș este un loc despre care, mai ales când ieși de-acolo, poți spune că este printre cele mai tulburătoare pe care le-ai...

Sute de mureșeni au omagiat personalitatea profesorului doctor Benedek István

La împlinirea unui an de la dispariția profesorului doctor Benedek István, vineri, la Clinica de pe strada Revoluției nr. 35 din Târgu Mureș, a...

Achiziția anului pe piața serviciilor medicale din Târgu Mureș

Centrul Medical Cardio Med din Târgu Mureș a finalizat, joi, o investiție strategică majoră, achiziționând un complex format dintr-o pensiune de lux și un...

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

Recent Comments