www.mures.ro

vineri, februarie 26, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Ianculescu, la EUROPA FM: “Cum să renunț?’

Ianculescu, la EUROPA FM: “Cum să renunț?’

Ovidiu Ianculescu a vorbit la Europa FM, imediat după ce a aflat decizia șefilor de la Apele Române, prin care aceștia renunță să îl mai transfere la Baia Mare.

Vă reamintim că Ianculescu fusese mutat de la Mureş la Baia Mare, imediat după ce a discutat cu jurnaliştii de la Recorder. 

Decizia de detaşare încetează chiar de pe 19 februarie.

Inginerul Ianculescu nu a lucrat, însă, nici o zi la Baia Mare, pentru că, între timp, fostul şef al Serviciului de Gospodărire a Apelor Mureș a obţinut în instanţă suspendarea termenului de detaşare.

Ovidiu Ianculescu a povestit pentru Europa FM:

“Când trebuia să merg la Baia Mare, am avut febră. Ne-am testat pentru COVID-19, iar eu și soția am fost depistați pozitiv.

După COVID-19 nu m-am simțit bine, mi-am luat medical și între timp, am avut o ordonanţă preşedinţială prin care am câștigat și nu a trebuit să mă mai duc, pentru că s-a suspendat.”

Chiar dacă Apele Române renunţă la detaşare, inginerul Ianculescu nu renunţă la proces:

“Cum să renunț? Stați că îi iau pe persoană fizică pe fiecare în parte. Mi-au afectat familia, iar pentru asta, nu cedez o secundă.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

VIDEO. Tronsonul Târgu Mureș-Ungheni din A3 merge bine și poate fi gata în acest an

Lucrările pentru tronsonul A3 de la Târgu Mureș la Ungheni (Aeroport) avansează, iar constructorul ar urma să finalizeze proiectul la finalul acestui an. Este vorba...

1.000 de camere de supraveghere video vor fi montate în Târgu Mureș

  “Avem în plan amplasarea unui număr aproximativ de 1000 de camere video performante în tot orașul în următorii 4 ani. Acest proiect va începe...

Amenzi mari în Mureș pentru nepurtarea măștilor

În ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ Mureș, au fost verificate peste 140 de societăți comerciale, peste 155...

O fetiță de 6 ani A AJUNS CU ELICOPTERUL SMURD LA TÂRGU MUREȘ, după ce a căzut din telescaun, la Sinaia

Un copil de 6 ani a căzut vineri din telescaun la Sinaia, la faţa locului fiind chemat un elicopter SMURD, pentru a-l transporta la...

Recent Comments