www.mures.ro

joi, iunie 6, 2024
No menu items!
Acasă ȘTIRI I’LL BE BACK! Bilanț pentru mureșeanul prieten cu Arnold Schwarzenegger

I’LL BE BACK! Bilanț pentru mureșeanul prieten cu Arnold Schwarzenegger

Reghineanul Gabriel Toncean își încheie astăzi al doilea mandat de președinte al Federației Române de Culturism și Fitness.

“Se împlinesc 8 ani de când mă aflu la conducerea Federației Române de Culturism și Fitness. 8 ani în care această ramură sportivă a evoluat mult, nu doar în România, ci și la nivel internațional. 8 ani în care lotul național al României și-a făcut un renume în rândul pracțicanților de culturim și fitness, iar FRCF a devenit respectată de colegii din toată lumea”, a spus Gabriel Toncean.

Sub conducerea lui Gabriel Toncean, sportivii români au ajuns campioni balcanici, europeni și mondiali, iar dintr-o țară necunoscută, România a devenit gazda campionatelor mondiale.

Așa se face că, în ultimii 4 ani, sportivii lotului național al României la culturism și fitness au obținut la competițiile mondiale, europene și balcanice 67 de medalii de aur, 53 de argint și 53 de bronz.

În ultimii 4 ani, România a ocupat locul 1 pe națiuni la Campionatul Mondial de Juniori din 2020 și locul 1 națiuni la Campionatele Balcanice din 2018, 2019 și 2020.

Printre performanțele lui Gabriel Toncean se numără organizarea de competiții interne tradiționale, respectiv Campionatele Zonale, Naționale, Cupa României și Cupa Federației.

Tot el a organizat competiția Miss & Mister Fitness România, dedicată exclusiv categoriilor Men`s Physique și Bikini Fitness și conceptul național pentru sport ”Fitness Festival”, un program educativ care a fost organizat în mai multe orașe și care are menirea de a atrage oameni de toate vârstele spre sport și un stil de viață sănătos.

România a organizat două Campionate Mondiale (Bistrița 2017, Cluj-Napoca 2020), Cupa Mondială la Cluj-Napoca în 2019, respectiv 2 Campionate Balcanice în 2018 și 2020 la Drobeta-Turnu Severin.

Ultimii patru ani au însemnat dezvoltarea de la zero a conceptului emisiunii Generația FIT, care, în parteneriat cu Televiziunea Română, a ajuns acum la peste 70 de ediții, precum și cursurile de calificare pentru specialitatea ”instructor fitness” în mai multe orașe din țară.

Toncean a fost ales președinte al Federației Balcanice de Culturism și Fitness, structură în cadrul căreia are în coordonare 13 țări.

Omul care are întâlniri anuale cu cel mai titrat exponent al culturismului mondial, Arnold Schwarzenegger, spune căse încheie acum un mandat de 4 ani în care echipa de la Federație a muncit neîncetat pentru a atinge obiectivele expuse anterior. Le mulțumesc colegilor, sportivilor și antrenorilor pentru eforturile depuse! Mulțumesc în mod special Ministerului Tineretului și Sportului pentru susținere! Vă mulțumesc și vouă că ne încurajați și ne urmăriți!”, a precizat Gabriel Toncean.

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments