www.mures.ro

duminică, ianuarie 23, 2022
No menu items!
Acasă Uncategorized Imagini cutremurătoare de la UPU Târgu Mureș, publicate de Raed Arafat

Imagini cutremurătoare de la UPU Târgu Mureș, publicate de Raed Arafat

Departamentul pentru Situații de Urgență a publicat un material video cutremurător, în care este prezentată situația din UPU Târgu Mureș, în data de 6 aprilie.

Din păcate, aceasta nu este o situație singulară, ci este realitatea în care se află toate unitățile de primiri urgențe din țară.

Cu fiecare zi, departamentele de urgență devin din ce în ce mai aglomerate.

Șeful DSU, Dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne, a transmis că

“acest scurt film vă arată situația reală din interiorul sistemului medical, la nivelul unităților de primiri urgențe. Poate îl distribuiți la cât mai mulți prieteni ca să înțeleagă care este realitatea, și ca să faca parte din marea echipă care încearcă să ajungă la normalitate cât mai repede.

Când vorbesc de “marea echipă”, aceasta ne include pe toți, cetățeni, societate civilă și autorități locale și centrale!”

Tot mai mulți pacienți ajung în Unitățile de Primiri Urgențe cu suspiciune de COVID-19, constatând mai apoi faptul că o proporție alarmantă de 70-80% dintre aceștia, în urma testelor efectuate, sunt depistați pozitivi.

Majoritatea cazurilor prezente în UPU sunt medii și grave. Principala problemă identificată este aceea că pacienții ajung târziu la spital, deși aveau simptome sugestive de cateva zile.

Numai ieri, 7 aprilie, un număr de 889 de pacienți erau asistați în cadrul Unităților de Primiri Urgențe, la nivel național.

VIDEO:

24 COMENTARII

  1. Cam asa e , dar sunt foarte putini care vor sa vada realitatea si din cauza asta o sa mai avem mult timp de acum inainte restrictii si tot felul de bazaconii pana cand guvernul isi atinge targhetul la nr de morti cerut de mai marii lor probabil.

  2. chvetochki — новый взгляд на дизайн дома. [url=https://chvetochki.org.ua/]https://chvetochki.org.ua/[/url]
    Более 21 миллиона фотографий интерьеров, дизайнерских предметов и новых идей, а еще квалифицированные дизайнеры прямо в сети. … Ремонт домов и квартир. Интерьерный дизайн. Ремонт ванны. Кухонный ремонт. Дизайн ландшафта.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

EXCLUSIV. Cine sunt TINERII SALVATORI mureșeni decorați de Președintele României

Doi mureșeni au fost decorați marți seară, la Palatul Cotroceni, de Președintele României, Klaus Iohannis, care a premiat excelența în activitatea de voluntariat. Astfel, lui...

AȘA SE ARATĂ PISICA: Azomureș anunță “pregătiri pentru oprirea temporară”

Azomureş anunţă că urmează să înceapă pregătirile pentru oprirea temporară a activităţilor de producţie, în contextul creşterii preţurilor la energie şi gaze. „Nivelul ridicat al...

IN MEMORIAM Kóbor János – OMEGA

Kóbor János, solistul trupei Omega, a murit la vârsta de 78 de ani, după ce a fost internat în spital în urmă cu câteva...

Recent Comments