www.mures.ro

marți, iunie 22, 2021
No menu items!
Acasă Uncategorized Imagini EXCEPȚIONALE din județul Mureș, publicate de Ambasadorul Israelului în România

Imagini EXCEPȚIONALE din județul Mureș, publicate de Ambasadorul Israelului în România

David Saranga, ambasadorul Israelului în România este unul dintre cei mai activi reprezentanți ai Corpului Diplomatic acreditați în România.

Din desele călătorii prin țară, Saranga promovează pe contul său de Facebook locuri deosebite, așa cum este cazul Sighișoarei, de unde ambasadorul a postat o serie de fotografii remarcabile.

David Saranga se află pentru a doua oară în misiune aici. În urmă cu 20 de ani, la începutul carierei sale diplomatice, a decis să învețe limba română, lucru pe care îl consideră și acum o mișcare extrem de importantă în devenirea sa ca diplomat.

Vine dintr-o familie de evrei comercianți din Tel Aviv. Tatăl său, Eliyahu, a plecat din Istanbul la 16 ani, cu un singur bun de preț: o blană groasă, complet inutilă în țara în care avea să ajungă.

A construit totul de la zero, alături de o soție exigentă, Ester, și le-a lăsat moștenire celor trei copii ai lor un lucru extrem de valoros: educația.

“Eu nu sunt important. Ce este important este cum vor rămâne aceste relații între România și Israel după ce voi pleca eu de aici. Și care este conținutul acestora cât timp rămân aici și după aceea”, a declarat amabasasorul Israelului în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Un câine al Salvamont Mureş a găsit o persoană dispărută pe munte

Persoana de 69 de ani era căutată de 24 de ore. Victima a fost găsită de câinele Nero. Persoana era decedată. „Echipa Salvamont Mures a participat la...

O AUTOSPECIALĂ cu totul…SPECIALĂ intră în dotarea ISU Mureș

Mâine, 23 iunie 2021, la ora 12:50, va avea loc ceremonia primirii unei noi autospeciale pentru transportul pacienților înalt contagioși. Autospeciala este o donație...

Cum s-a produs TERIBILUL ACCIDENT de ieri, de la Deda

Un accident teribil a fost la un pas să se transforme într-un adevărat măcel, după ce un șofer neatent a creat un impact violent...

NICIUN CAZ NOU de coronavirus în județul Mureș

Față de ziua precedentă, în județul Mureș nu a fost înregistrat niciun caz nou de coronavirus. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților...

Recent Comments