www.mures.ro

duminică, ianuarie 23, 2022
No menu items!
Acasă ȘTIRI IMAGINI ȘOCANTE. Atac nimicitor al urșilor, la o fermă din județul Mureș

IMAGINI ȘOCANTE. Atac nimicitor al urșilor, la o fermă din județul Mureș

Un urs a atacat, sâmbătă noaptea, o fermă din satul Găiești, comuna Acățari, din județul Mureș.

8 oi au fost sfâșiate, iar restul de câteva sute au fost găsite de ciobani la câțiva kilometri, în pădure, după ce au fugit îngrozite de atacul urșilor.

Nu este pentru prima dată când ferma din Găiești este atacată de urși. În ultimii ani, animalele sălbatice au produs pagube însemnate, prin atacarea vitelor și a porcilor de la fermă. Este ciudat că urșii pătrund în perimetrul fermei, chiar dacă aceasta este protejată de un gard electrificat.

Incidentul de sâmbătă noaptea se putea sfârși însă tragic.

La numai de câțiva metri de locul în care au fost descoperite oile sfâșiate, locuiește o familie care se ocupă de îngrijirea animalelor de la fermă.

Astă noapte, la 10 metri de locul în care ursul își devora prada, în baracă dormeau doi copii minori și părinții acestora, mama fiind însărcinată.

Vă reamintim că, în luna iulie, doi mureșeni, de 26 și respectiv de 80 de ani, au fost uciși de urs, în numai două zile.

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a intervenit atunci și a spus că urșii reprezintă un pericol real în România.

El a spus că Ministerul Mediului va continuă să facă toți pașii necesari pentru a soluționa problema urșilor în România.

Din păcate, după mai multe luni, problema a rămas nerezolvată și se produc, în continuare, pagube materiale iar viețile oamenilor sunt puse în pericol.

4 COMENTARII

  1. chvetochki — новый взгляд на дизайн дома. [url=https://chvetochki.org.ua/]https://chvetochki.org.ua/[/url]
    Более 21 миллиона фотографий интерьеров, дизайнерских предметов и новых идей, а еще квалифицированные дизайнеры прямо в сети. … Ремонт домов и квартир. Интерьерный дизайн. Ремонт ванны. Кухонный ремонт. Дизайн ландшафта.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

EXCLUSIV. Cine sunt TINERII SALVATORI mureșeni decorați de Președintele României

Doi mureșeni au fost decorați marți seară, la Palatul Cotroceni, de Președintele României, Klaus Iohannis, care a premiat excelența în activitatea de voluntariat. Astfel, lui...

AȘA SE ARATĂ PISICA: Azomureș anunță “pregătiri pentru oprirea temporară”

Azomureş anunţă că urmează să înceapă pregătirile pentru oprirea temporară a activităţilor de producţie, în contextul creşterii preţurilor la energie şi gaze. „Nivelul ridicat al...

IN MEMORIAM Kóbor János – OMEGA

Kóbor János, solistul trupei Omega, a murit la vârsta de 78 de ani, după ce a fost internat în spital în urmă cu câteva...

Recent Comments