duminică, ianuarie 17, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI În județul Mureș, s-au vindecat 21 de persoane infectate cu coronavirus

În județul Mureș, s-au vindecat 21 de persoane infectate cu coronavirus

Până astăzi, 15 aprilie, în județul Mureș au fost confirmate 243 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Un număr de 58 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Totodată, până la această dată, 21 de persoane au fost declarate vindecate și externate în județul Mureș.

16 persoane din județul Mureș, infectate cu coronavirus, au decedat.

Potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Mureș, în județul nostru se înregistrează un număr total de 13.439 persoane pentru care a fost luată măsura autoizolării la domiciliu de la începutul pandemiei Covid-19.

La această dată, în județul Mureș, sunt 3.306 persoane aflate în autoizolare, sub monitorizarea DSP Mureș. În spațiile de carantină din județul Mureș sunt 412 persoane.

În ziua de 14 aprilie, au fost desfășurate peste 465 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, acționându-se pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 146 de sancțiuni, în valoare de peste 411.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință, au fost verificate peste 1765 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, în peste 470 de locații.

De asemenea, peste 120 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Au fost controlate în trafic peste 2010 autovehicule și legitimate peste 3460 de persoane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

INTERVIU. Profesoara târgumureșeancă Mioara Kozak, laureata Premiului naţional “Mihai Eminescu”

Premiul naţional "Mihai Eminescu", pentru cea mai bună carte de exegeză eminesciană publicată în anul 2020, a fost câştigat de Mioara Kozak, profesor doctor...

FABRICA DE MELCI din Fântânele (Mureș), printre primele din țară

Pe o piață de peste 50 de milioane de euro, una dintre primele patru companii românești producătoare de carne de melc este din județul...

Povestea unui om bun din Târgu Mureș. Mai există speranță!

Voluntarii MagicHELP - Rețeaua Solidarității, au postat zilele trecute, pe mai multe grupuri de socializare din Târgu Mureș, un apel la solidaritate. O familie din...

Altă lecție aplicată de Soos Zoltán si Péter Ferenc politicienilor “români”

Ziua Culturii Naționale nu s-a nimerit în campania electorală. (Ne)potrivirea de calendar s-a văzut și pe paginile de socializare ale majorității covâșitoare a parlamentarilor mureșeni,...

Recent Comments