luni, octombrie 26, 2020
No menu items!
Acasă ȘTIRI În județul Mureș, s-au vindecat 21 de persoane infectate cu coronavirus

În județul Mureș, s-au vindecat 21 de persoane infectate cu coronavirus

Până astăzi, 15 aprilie, în județul Mureș au fost confirmate 243 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Un număr de 58 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Totodată, până la această dată, 21 de persoane au fost declarate vindecate și externate în județul Mureș.

16 persoane din județul Mureș, infectate cu coronavirus, au decedat.

Potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Mureș, în județul nostru se înregistrează un număr total de 13.439 persoane pentru care a fost luată măsura autoizolării la domiciliu de la începutul pandemiei Covid-19.

La această dată, în județul Mureș, sunt 3.306 persoane aflate în autoizolare, sub monitorizarea DSP Mureș. În spațiile de carantină din județul Mureș sunt 412 persoane.

În ziua de 14 aprilie, au fost desfășurate peste 465 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, acționându-se pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 146 de sancțiuni, în valoare de peste 411.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință, au fost verificate peste 1765 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, în peste 470 de locații.

De asemenea, peste 120 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Au fost controlate în trafic peste 2010 autovehicule și legitimate peste 3460 de persoane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

A FOST ARESTAT! Un reghinean, căutat de autoritățile din Statele Unite

Polițiștii din Mureș au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat bănuit că, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii,...

DOSAR PENAL: Două mașini au fost incendiate în Acățari!

Mai mulți locuitori din Acățari ne-au semnalat un caz ciudat, petrecut zilele trecute pe raza comunei. Două autoturisme au luat foc, iar la fața locului...

În prezența prefectului de Mureș, primarii din Sighișoara și Luduș și-au intrat în drepturi

În cursul zilei de sâmbătă, în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu” din Luduş, a avut loc şedinţa festivă de constituire a...

VEZI pe ce loc este județul Mureș în topul național al infectărilor cumulate la 1.000 de locuitori

Conform datelor din ultimele 24 de ore, publicate sâmbătă la prânz, județul Mureș rămâne pe poziția 7 în clasamentul național al coeficientului infectărilor cumulate...

Recent Comments