marți, august 11, 2020
No menu items!
Acasă ȘTIRI În județul Mureș, s-au vindecat 21 de persoane infectate cu coronavirus

În județul Mureș, s-au vindecat 21 de persoane infectate cu coronavirus

Până astăzi, 15 aprilie, în județul Mureș au fost confirmate 243 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Un număr de 58 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Totodată, până la această dată, 21 de persoane au fost declarate vindecate și externate în județul Mureș.

16 persoane din județul Mureș, infectate cu coronavirus, au decedat.

Potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Mureș, în județul nostru se înregistrează un număr total de 13.439 persoane pentru care a fost luată măsura autoizolării la domiciliu de la începutul pandemiei Covid-19.

La această dată, în județul Mureș, sunt 3.306 persoane aflate în autoizolare, sub monitorizarea DSP Mureș. În spațiile de carantină din județul Mureș sunt 412 persoane.

În ziua de 14 aprilie, au fost desfășurate peste 465 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, acționându-se pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 146 de sancțiuni, în valoare de peste 411.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință, au fost verificate peste 1765 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, în peste 470 de locații.

De asemenea, peste 120 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Au fost controlate în trafic peste 2010 autovehicule și legitimate peste 3460 de persoane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Județul Mureș pe locul 16!

Județul Mureș este pe locul 16 din 42, la numărul de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Ne aflăm la...

62.547 de persoane infectate cu SARS-COV-2

De la începutul pandemiei și până astăzi, 10 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 62.547 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus...

Acțiuni dure ale Instituției Prefectului în vederea respectării regulilor!

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectarii cu virusul Covid-19, în zonele aglomerate din județul Mureș În...

Operațiunea ”calul”!

Duminică 09 august, în jurul orei 20:50, ISU Mureș a fost solicitat să intervină pentru extragerea unui cal căzut într-un canal în municipiul Târnăveni,...

Recent Comments