luni, octombrie 26, 2020
No menu items!
Acasă ȘTIRI Internați, deși NU AU AVUT vreodată coronavirus! Angajatii DGASPC dau Statul în...

Internați, deși NU AU AVUT vreodată coronavirus! Angajatii DGASPC dau Statul în judecată!

Angajații DGASPC Mureș care contestă rezultatele testelor pozitive COVID au mers mai departe și au făcut și testele serologice, care identifică expunerea persoanelor la virusul SARS-CoV-2.

O parte dintre ei au primit deja rezultatele negative ale testului pentru anticorpi, care este, de asemenea, negativ, ceea ce arată că nu au avut niciodată coronavirus.

Pe surse am aflat că, mai mult decât atât, în anumite buletine medicale data infecției este raportată ca fiind din luna aprilie, când de fapt testarea s-a făcut la începutul lunii mai.

Astfel, oamenii vor să meargă în instanță, pentru a demonstra că nu au fost niciodată infectați cu coronavirus, deși au fost internați și ținuți în saloane cu bolnavi confirmați.

O altă situație gravă este practica neunitară a spitalelor din județul Mureș, în acordarea concediilor medicale. Astfel, unii angajați primesc decontarea 100% a concediilor medicale, iar alții numai 75%

Lucian Puiu, președintele Sindicatului “Acord” Târgu Mureș, secretar general al Federației “Columna” a declarat, pentru mures.ro, că îi va reprezenta pe angajații de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş pentru lămurirea juridică a decontării concediilor medicale, sindicatul fiind parte procesuală activă.

Vă reamintim că redacția noastră a prezentat un serial jurnalistic, legat de situația unor angajați de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş, care au fost depistați pozitiv la testul COVID19, iar la interval de numai două sau trei zile testările succesive au fost negative.

Este motivul pentru care oamenii cred că prima testare a fost greșită și că ei fost diagnosticați fals pozitiv.

Spitalul Clinic Județean Mureș a opinat atunci că “din punct de vedere medical, negativarea în scurt timp de la internare a unui test care inițial a fost pozitiv se poate datora faptului că pacientul se află la sfârșitul perioadei de boală. De asemenea, conform metodologiei de testare un pacient poate fi declarat vindecat și se poate externa după două teste negative efectuate la interval de minim 24 de ore”.

În privința acțiunilor în instanță legate de internările considerate de unii angajați drept abuzive, din cauza testelor fals pozitive, sindicatul va analiza fiecare situație în parte, pe baza documentelor primite.

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Doar cand abuzurile li se intampla celor ce cred ca au putere de decizie asupra altor semeni , ca angajati – cu uniforma sau insigne – imputerniciri care incalca drepturile omului si constitutionale, (nu ne uitam ale cui pile sau in ce baza legala sau extra abuziva personala actioneaza – motivatia financiara ) iresponsabili fata de traumele ce le produc prin propriul comportament – protocol spun ei – si inuman actionad cu aceste “jucarii” neconforme (strainii stiu de ce si cum sa isi vanda produsele medicale apoi , e doar business – prin panica si impuneri , cum de fapt s-a vazut in cifre profit si cine )… dar care le pot afecta major viata si realitatea si libertatile, sa fie cobai – restrictionati si ei realizeaza consecintele. .. legilor -ordonatelelor date – ilegale de fapt. Romani fiind si ei se supun ..daca nu gandesc inainte …ca si lor li se intampla . Vai si amar de cei ce nu pot cere a doau parere si sunt abuziv sechestrati .. pe un fals rezultat si neconform realitatilor . Daunele sunt majore fizice, emotionale, psihice, economice . Nu suntem in lagar ..si noi intre noi nu suntem agresori ..suntem real un popor de victime ..ale unor interese de business straine – vezi OMS actionar 80% Bill Gates in doua luni profit – 11,9 miliarde US dolari – Mark Zuckerberg 31,4 miliarde de US dolari – demonstrat de profituri si altii vezi CEO Amazon -29,9 miliarde US dolari . Investesc in vaccinuri care sa le maximizeze nu doar profiturile financiare cat si teritoriale prin ..efectele vaccinarii depopularea smart .. Just business ..cobaii executanti si executati prin tehnici de manipulare . ..vezi rolul media cu panica agent de vanzari ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

A FOST ARESTAT! Un reghinean, căutat de autoritățile din Statele Unite

Polițiștii din Mureș au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat bănuit că, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii,...

DOSAR PENAL: Două mașini au fost incendiate în Acățari!

Mai mulți locuitori din Acățari ne-au semnalat un caz ciudat, petrecut zilele trecute pe raza comunei. Două autoturisme au luat foc, iar la fața locului...

În prezența prefectului de Mureș, primarii din Sighișoara și Luduș și-au intrat în drepturi

În cursul zilei de sâmbătă, în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu” din Luduş, a avut loc şedinţa festivă de constituire a...

VEZI pe ce loc este județul Mureș în topul național al infectărilor cumulate la 1.000 de locuitori

Conform datelor din ultimele 24 de ore, publicate sâmbătă la prânz, județul Mureș rămâne pe poziția 7 în clasamentul național al coeficientului infectărilor cumulate...

Recent Comments