www.mures.ro

joi, ianuarie 21, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Internați, deși NU AU AVUT vreodată coronavirus! Angajatii DGASPC dau Statul în...

Internați, deși NU AU AVUT vreodată coronavirus! Angajatii DGASPC dau Statul în judecată!

Angajații DGASPC Mureș care contestă rezultatele testelor pozitive COVID au mers mai departe și au făcut și testele serologice, care identifică expunerea persoanelor la virusul SARS-CoV-2.

O parte dintre ei au primit deja rezultatele negative ale testului pentru anticorpi, care este, de asemenea, negativ, ceea ce arată că nu au avut niciodată coronavirus.

Pe surse am aflat că, mai mult decât atât, în anumite buletine medicale data infecției este raportată ca fiind din luna aprilie, când de fapt testarea s-a făcut la începutul lunii mai.

Astfel, oamenii vor să meargă în instanță, pentru a demonstra că nu au fost niciodată infectați cu coronavirus, deși au fost internați și ținuți în saloane cu bolnavi confirmați.

O altă situație gravă este practica neunitară a spitalelor din județul Mureș, în acordarea concediilor medicale. Astfel, unii angajați primesc decontarea 100% a concediilor medicale, iar alții numai 75%

Lucian Puiu, președintele Sindicatului “Acord” Târgu Mureș, secretar general al Federației “Columna” a declarat, pentru mures.ro, că îi va reprezenta pe angajații de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş pentru lămurirea juridică a decontării concediilor medicale, sindicatul fiind parte procesuală activă.

Vă reamintim că redacția noastră a prezentat un serial jurnalistic, legat de situația unor angajați de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş, care au fost depistați pozitiv la testul COVID19, iar la interval de numai două sau trei zile testările succesive au fost negative.

Este motivul pentru care oamenii cred că prima testare a fost greșită și că ei fost diagnosticați fals pozitiv.

Spitalul Clinic Județean Mureș a opinat atunci că “din punct de vedere medical, negativarea în scurt timp de la internare a unui test care inițial a fost pozitiv se poate datora faptului că pacientul se află la sfârșitul perioadei de boală. De asemenea, conform metodologiei de testare un pacient poate fi declarat vindecat și se poate externa după două teste negative efectuate la interval de minim 24 de ore”.

În privința acțiunilor în instanță legate de internările considerate de unii angajați drept abuzive, din cauza testelor fals pozitive, sindicatul va analiza fiecare situație în parte, pe baza documentelor primite.

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Doar cand abuzurile li se intampla celor ce cred ca au putere de decizie asupra altor semeni , ca angajati – cu uniforma sau insigne – imputerniciri care incalca drepturile omului si constitutionale, (nu ne uitam ale cui pile sau in ce baza legala sau extra abuziva personala actioneaza – motivatia financiara ) iresponsabili fata de traumele ce le produc prin propriul comportament – protocol spun ei – si inuman actionad cu aceste “jucarii” neconforme (strainii stiu de ce si cum sa isi vanda produsele medicale apoi , e doar business – prin panica si impuneri , cum de fapt s-a vazut in cifre profit si cine )… dar care le pot afecta major viata si realitatea si libertatile, sa fie cobai – restrictionati si ei realizeaza consecintele. .. legilor -ordonatelelor date – ilegale de fapt. Romani fiind si ei se supun ..daca nu gandesc inainte …ca si lor li se intampla . Vai si amar de cei ce nu pot cere a doau parere si sunt abuziv sechestrati .. pe un fals rezultat si neconform realitatilor . Daunele sunt majore fizice, emotionale, psihice, economice . Nu suntem in lagar ..si noi intre noi nu suntem agresori ..suntem real un popor de victime ..ale unor interese de business straine – vezi OMS actionar 80% Bill Gates in doua luni profit – 11,9 miliarde US dolari – Mark Zuckerberg 31,4 miliarde de US dolari – demonstrat de profituri si altii vezi CEO Amazon -29,9 miliarde US dolari . Investesc in vaccinuri care sa le maximizeze nu doar profiturile financiare cat si teritoriale prin ..efectele vaccinarii depopularea smart .. Just business ..cobaii executanti si executati prin tehnici de manipulare . ..vezi rolul media cu panica agent de vanzari ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Togănel și Megheșan s-au imunizat. De ce nu s-a vaccinat prefectul în Târgu Mureș?

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, s-a vaccinat în aceeași zi cu mama sa, la un centru din afara Târgu Mureșului. "Am trăit împreună momentul vaccinării...

Numai patru pacienți, la unitatea suport COVID de la UMFST. VEZI EXPLICAȚIA

Patru pacienți mai sunt internați în Unitatea de Suport Medical COVID19, din cadrul UMFST Târgu Mureș. Informația a fost furnizată pentru Radio Târgu Mureș...

Doi sângeorzeni căutați de autoritățile din Italia AU FOST REȚINUȚI!

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureș au depistat luni, 18 ianuarie, doi bărbaţi, de 38 şi 43 de ani, din comuna Sângeorgiu de Mureş,...

RESPECT! Pompierii au mers pe jos 1,5 km, să stingă un incendiu în Sovata

În această dimineață, în jurul orei 04:40, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu, în care a luat foc un adăpost...

Recent Comments