vineri, septembrie 25, 2020
No menu items!
Acasă ȘTIRI INTERZIS accesul tuturor vizitatorilor în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu...

INTERZIS accesul tuturor vizitatorilor în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

În vederea limitării răspândirii COVID-19, conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a luat o serie de măsuri. Astfel, începând cu data de 09.03.2020 se interzice accesul tuturor aparţinătorilor pe secţiile Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

Aparţinătorii care se prezintă pentru cazurile de deces vor fi preluaţi de la registratura spitalului şi însoţiţi de către personalul medical auxiliar, în vederea obţinerii documentelor necesare în astfel de cazuri.

Aparţinătorii care aduc medicaţie cronică sau alte materiale de igienă personală pacienţilor internaţi, se vor prezenta la poarta de urgenţă unde le vor preda personalului medical auxiliar de pe secţiile unde sunt internaţi bolnavii. Comunicarea cu secţiile se va face pe numărul de contact existent la poarta de urgenţă, pentru fiecare secţie.

Informarea aparţinătorilor cu privire la starea de sănătate a pacienţilor se va face telefonic de la poarta de urgenţă, pe numărul de telefon pus la dispoziţie pe fiecare secţie.

Internările în regim spitalizare de zi, precum şi în regim de spitalizare continuă (programate), se vor efectua în Ambulatorul de specialitate, iar pacienţii vor fi însoţiţi pe secţii de către personalul medical auxiliar aferent secţiei respective.

Intrarea persoanelor civile în unitatea sanitară se va face numai pe baza legitimaţiei care să ateste calitatea de angajat al spitalului sau a carnetului de voluntar.

Studenţii (cu excepţia studenţilor voluntari) vor avea acces numai în zona Amfiteatrelor 1, 2 şi 3 din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

EXCLUSIV. Frunda: “Candidatul independent este o strategie electorală”

Frunda György, unul dintre numele grele ale UDMR din ultimii 30 de ani, la nivel local și național, recunoaște că așa zisa candidatură independentă...

ESTE CLAR: Numai Theodora Benedek îl poate învinge pe Soós Zoltán

Portalul mures.ro a demarat, la începutul lunii septembrie, un sondaj de opinie online, targetat pe populația municipiului Târgu Mureș, cu vârste de peste 18...

ULTIMA ORĂ: Theodora Benedek, scrisoare deschisă către Soós Zoltán

Theodora Benedek, candidatul PNL la Primăria municipiului Târgu Mureș a transmis o scrisoare deschisă, adresată lui Soós Zoltán, în care face referire la atacurile...

ATENȚIE! Sondaje false în campania electorală, publicate de Claudiu Maior

Claudiu Maior a publicat DOUĂ SONDAJE FALSE, în care și-a dublat procentele. Este regretabil că asemenea metode ilegale sunt folosite în campania electorală, cu...

Recent Comments