www.mures.ro

sâmbătă, mai 21, 2022
No menu items!
Acasă ȘTIRI Korpádi György, director în Primăria Târgu Mureș: “Ieși afară că te distrug!”

Korpádi György, director în Primăria Târgu Mureș: “Ieși afară că te distrug!”

Târgu Mureș, 2021.

Korpádi György, director executiv cu atribuții (nu suficient de) restrânse la Primăria municipiului Târgu Mureș, urlă la o angajată a aceleiași instituții:

“Poți să-ți bagi p….Nu mai face mutre, că te distrug! Ieși afară și stai în fața ușii”

Materialul video, publicat de jurnalistul Sabin Gherman îl puteți vedea la finalul acestui articol. Vă veți cruci.

Înainte de a acuza anumite stângăcii în activitatea administrației locale, gândiți-vă că Primăria municipiului, condusă din luna septembrie de Soós Zoltán, are încă urmele capetelor de balaur care ies la suprafață în fiecare zi.

Pe unii îi vedem, dar pe cei mai mulți nu.

Pe unii îi auzim, dar alții reușesc să urle în tăcere.

Oameni precum Korpádi György sunt peste tot în instituțiile publice.

Victimele sunt angajații onești care încearcă să-și facă treaba, sau firmele contractante ale unor servicii licitate, dar, în ultimă instanță, victimă este fiecare cetățean cinstit care așteaptă ca administrația să-și facă treaba, pentru că el își plătește impozitele. Și lor le plătește salariile.

Da, de la alegeri au trecut nouă luni. Și poate unii așteptau mai mult. Însă primarul este liderul unei echipe, care ea însăși este mecanismul ce pune în mișcare un angrenaj mastodont, care este administrația locală.

Veți spune: de ce nu-i dă afară? Pentru că nu poate, și chiar dacă ar face-o, merg în instanță și revin victorioși la biroul de “mahăr”. Pentru că legile nu măsoară nesimțirea și grobianismul.

Da, Soós Zoltán este primar de nouă luni. Însă el trebuie, este obligat chiar, să lucreze cu oameni ca cel pe care îl auziți în materialul video al lui Sabin Gherman.

Soós Zoltán nu-i poate da afară pe cei ca șeful-urlător. La fel cum, numeroși alți șefi de instituții, au aceeași problemă.

Dar noi putem să le facem nesimțirea celebră. Voi înregistrați-i. Și trimiteți-le fețele, așa cum sunt ei de fapt. Peste tot, acolo unde știți că pot să fie văzuți de cât mai mulți oameni.

Vor rămâne pe funcții.

Dar măcar le vede o țară întreagă fața schimonosită de ură, incompetență și prostie.

La fel ca cel care spune, în 2021, la Târgu Mureș:

“Poți să-ți bagi p…. Nu mai face mutre, că te distrug! Ieși afară și stai în fața ușii”

VIDEO:

 

6 COMENTARII

  1. Si eu am avut un episod cu acest personaj, care nu cunoaste nici macar legea muncii. La vremea respectiva trebuia sa mi se înmâneze, de fapt soției, actele de lichidare. Initial i s-au inmanat niste xeroxuri si acelea incomplete. Am spus ok a doua zi le spui ca nu sunt ok. Au insistat cu xeroxurile pana cand enervat fiind am facut un drum la primarie, unde desigur au incercat sa ma plimbe in stanga si in dreapta, pana au inceput sa vad rosu in fata ochilor si am intrat aproape cu usa cu tot la acest individ. I-am comunicat ce doresc, pe baza caror legi si ca are 30 sa rezolve. In timp ce asteptam afara individul studia codul muncii, halal sef personal!!! S-a rezolvat rapid cererea mea, era nervos si rosu mai ceva ca sfecla, cred ca asa nu mai patise. Inainte de a iesi nu s-a abtinut sa nu ma ameninte, imi spusese „DACA NE INTALNIM PE STRADA TRECI PE PARTEA OPUSA”. Nu m-am coborat atunci la mintea specimenului dar daca ar fi… cred ca si-ar retrage cuvintele. M-am multumit atunci in a tranti usa astfel incat sa trepideze si tocurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

EXCLUSIV. Cine sunt TINERII SALVATORI mureșeni decorați de Președintele României

Doi mureșeni au fost decorați marți seară, la Palatul Cotroceni, de Președintele României, Klaus Iohannis, care a premiat excelența în activitatea de voluntariat. Astfel, lui...

Recent Comments