www.mures.ro

miercuri, iulie 28, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Korpádi György, director în Primăria Târgu Mureș: “Ieși afară că te distrug!”

Korpádi György, director în Primăria Târgu Mureș: “Ieși afară că te distrug!”

Târgu Mureș, 2021.

Korpádi György, director executiv cu atribuții (nu suficient de) restrânse la Primăria municipiului Târgu Mureș, urlă la o angajată a aceleiași instituții:

“Poți să-ți bagi p….Nu mai face mutre, că te distrug! Ieși afară și stai în fața ușii”

Materialul video, publicat de jurnalistul Sabin Gherman îl puteți vedea la finalul acestui articol. Vă veți cruci.

Înainte de a acuza anumite stângăcii în activitatea administrației locale, gândiți-vă că Primăria municipiului, condusă din luna septembrie de Soós Zoltán, are încă urmele capetelor de balaur care ies la suprafață în fiecare zi.

Pe unii îi vedem, dar pe cei mai mulți nu.

Pe unii îi auzim, dar alții reușesc să urle în tăcere.

Oameni precum Korpádi György sunt peste tot în instituțiile publice.

Victimele sunt angajații onești care încearcă să-și facă treaba, sau firmele contractante ale unor servicii licitate, dar, în ultimă instanță, victimă este fiecare cetățean cinstit care așteaptă ca administrația să-și facă treaba, pentru că el își plătește impozitele. Și lor le plătește salariile.

Da, de la alegeri au trecut nouă luni. Și poate unii așteptau mai mult. Însă primarul este liderul unei echipe, care ea însăși este mecanismul ce pune în mișcare un angrenaj mastodont, care este administrația locală.

Veți spune: de ce nu-i dă afară? Pentru că nu poate, și chiar dacă ar face-o, merg în instanță și revin victorioși la biroul de “mahăr”. Pentru că legile nu măsoară nesimțirea și grobianismul.

Da, Soós Zoltán este primar de nouă luni. Însă el trebuie, este obligat chiar, să lucreze cu oameni ca cel pe care îl auziți în materialul video al lui Sabin Gherman.

Soós Zoltán nu-i poate da afară pe cei ca șeful-urlător. La fel cum, numeroși alți șefi de instituții, au aceeași problemă.

Dar noi putem să le facem nesimțirea celebră. Voi înregistrați-i. Și trimiteți-le fețele, așa cum sunt ei de fapt. Peste tot, acolo unde știți că pot să fie văzuți de cât mai mulți oameni.

Vor rămâne pe funcții.

Dar măcar le vede o țară întreagă fața schimonosită de ură, incompetență și prostie.

La fel ca cel care spune, în 2021, la Târgu Mureș:

“Poți să-ți bagi p…. Nu mai face mutre, că te distrug! Ieși afară și stai în fața ușii”

VIDEO:

 

5 COMENTARII

  1. Sa dea Dumnezeu și la Mureș un primar ca la București sector 5 ca toți zboară ii prea bleg primaru nostru ii e prea frica toți promit marea cu sarea sa ajungă bine .

  2. Nu e singura ieșire de acest gen a marelui sef sunt cu sutele dar nu a fost înregistrat .Se poate face un sondaj cu acest personaj si o sa va cruciți ce poate spune lumea sub anonimat despre acest personaj !

  3. Korpadi,,prietene”,păi să te ferească Domnul de o angajată care are un prieten sau un soț,,hotărât”.Că ăla îti rupe capul în două secunde!Iar după aia poți să-ți bagi tu toate p…….din dotare unde vrei!Dar nu vei mai avea ce….băga!Ordinarule!

  4. Si eu am avut un episod cu acest personaj, care nu cunoaste nici macar legea muncii. La vremea respectiva trebuia sa mi se înmâneze, de fapt soției, actele de lichidare. Initial i s-au inmanat niste xeroxuri si acelea incomplete. Am spus ok a doua zi le spui ca nu sunt ok. Au insistat cu xeroxurile pana cand enervat fiind am facut un drum la primarie, unde desigur au incercat sa ma plimbe in stanga si in dreapta, pana au inceput sa vad rosu in fata ochilor si am intrat aproape cu usa cu tot la acest individ. I-am comunicat ce doresc, pe baza caror legi si ca are 30 sa rezolve. In timp ce asteptam afara individul studia codul muncii, halal sef personal!!! S-a rezolvat rapid cererea mea, era nervos si rosu mai ceva ca sfecla, cred ca asa nu mai patise. Inainte de a iesi nu s-a abtinut sa nu ma ameninte, imi spusese “DACA NE INTALNIM PE STRADA TRECI PE PARTEA OPUSA”. Nu m-am coborat atunci la mintea specimenului dar daca ar fi… cred ca si-ar retrage cuvintele. M-am multumit atunci in a tranti usa astfel incat sa trepideze si tocurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

De azi, E LEGE! 60 de milioane de lei, pentru Centrul de Arși din Târgu Mureș

Guvernul a adoptat, miercuri, hotărârea privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unui centru de arși la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureş. Potrivit actului...

O mureșeancă de 21 de ani a murit într-un accident groaznic, petrecut luni seara

În această seară, pe DJ 151D, între localitățile Ilieni și Nicolești, a avut loc un accident rutier, între un autocamion și un autoturism. În urma...

El este tânărul mureșean OMORÂT DE URS vineri seara

Mihai Cadar, mureșeanul de 26 de ani, a fost găsit mort la o distanţă relativ mică de locul unde ursul a atacat vineri seara,...

Recent Comments