www.mures.ro

Acasă ȘTIRI Kovács Levente e sigur. Cine va fi al doilea vicepreședinte al Consiliului...

Kovács Levente e sigur. Cine va fi al doilea vicepreședinte al Consiliului Județean?

0

Președintele Péter Ferenc a convocat plenul Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară, în data de 17 decembrie 2020, ora 13.00, în sala mare de şedinţe din Palatul Administrativ.

Ordinea de zi a ședinței de joi este deschisă de proiectul de hotărâre pentru alegerea vicepreședinților Consiliului Județean Mureș.

Kovács Levente este, aproape sigur, unul dintre viitorii vicepreședinți ai Consiliului Județean Mureș, după anunțul făcut de liderul UDMR Mureș, Péter Ferenc, care a precizat, de asemenea, că viitoarea coaliție cu PNL de la nivel național se va putea regăsi și în județul Mureș.

“Sper că ne vom înțelege și vom avea o coaliție fructuoasă atât la nivel local cât și la nivel județean, și la nivel național. Celălalt post de viceprimar va fi din partea partidului cu care ne vom înțelege. Tot așa, celălalt vicepreședinte (al Consiliului Județean n.r.) va fi din partea partenerului de coaliție”a afirmat Péter Ferenc, președintele UDMR Mureș.

În cazul în care negocierile dintre PNL și UDMR Mureș se vor concretiza, a doua funcție de vicepreședinte va fi ocupată de unul dintre următorii consileri județeni:

  1. Alexandru Lupa 
  2. Constantin Pogăcean
  3. Ionuț-Ovidiu Cengher
  4. Mihai Valentin Drăghici 
  5. Ovidiu Georgescu
  6. Dan Eugen Bândea 
  7. Ovidiu Vasile Modorcea 
  8. Marius Tiberiu Baciu 
  9. Ovidiu Tudor Ilieș