www.mures.ro

duminică, ianuarie 23, 2022
No menu items!
Acasă ȘTIRI MÂINE ÎNCEPE concursul pentru funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de...

MÂINE ÎNCEPE concursul pentru funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

De luni, 5 aprilie, candidații interesați își pot depune dosarele pentru concursul de ocupare a funcției de manager – persoană fizică, organizat de Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Funcția a devenit vacantă la sfârșitul lunii martie, când mandatul fostului director al spitalului, Claudiu Puiac, a expirat. În locul său a fost numit un manager interimar, pentru o perioadă de maximum 6 luni, dar care va ocupa acest post până la finalizarea concursului, adică cel târziu până la sfârșitul lunii mai.

Imediat după afișarea rezultatelor finale, adică în 21 mai, ministrul Sănătății va numi noul manager, pe baza solicitării Consiliului de Administrație al Spitalului, în urma validării rezultatelor concursului.

Perioada de depunere a dosarelor de concurs este 5 aprilie-10 mai, între orele 9-14, la registratura Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Concursul se va desfășura în două etape: prima etapă – eliminatorie, va consta în verificarea îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul concursului, iar a doua etapa va presupune susținerea publică și evaluarea proiectului de management. 

Susținerea publică a proiectelor de management va avea loc în 19 mai, la ora 9.

Pentru a se familiariza cu aspecte legate de activitatea spitalului, candidații interesați vor putea face o vizită în cadrul spitalului, sub îndrumarea directorului medical, în data de 12 aprilie, între orele 9-12.

Pentru proiectul de management, candidații pot opta pentru una dintre cele cinci teme propuse (planificarea și organizarea serviciilor de sănătate, siguranța și satisfacția pacientului, managementul calității serviciilor medicale, managementul resurselor umane, performanța clinică și financiară a spitalului), pe care o vor adapta la situația curentă a spitalului. 

Proiectele de management ale candidaților se vor publica pe site-ul spitalului, cu cinci zile înainte de susținerea publică. Astfel, orice persoană va putea propune întrebări pentru candidați, referitoare la proiectele de management.

Informațiile legate de calendarul concursului și condițiile de participare sunt disponibile pe site-ul portal.gov.ro și pe site-ul www.spitalmures.ro.

Ministerul Sănătății este obligat, de asemenea, să afișeze pe site-ul propriu concursul organizat de CA al SCJU Târgu Mureș.

1 COMENTARIU

  1. chvetochki — новый взгляд на дизайн дома. [url=https://chvetochki.org.ua/]https://chvetochki.org.ua/[/url]
    Более 21 миллиона фотографий интерьеров, дизайнерских предметов и новых идей, а еще квалифицированные дизайнеры прямо в сети. … Ремонт домов и квартир. Интерьерный дизайн. Ремонт ванны. Кухонный ремонт. Дизайн ландшафта.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

EXCLUSIV. Cine sunt TINERII SALVATORI mureșeni decorați de Președintele României

Doi mureșeni au fost decorați marți seară, la Palatul Cotroceni, de Președintele României, Klaus Iohannis, care a premiat excelența în activitatea de voluntariat. Astfel, lui...

AȘA SE ARATĂ PISICA: Azomureș anunță “pregătiri pentru oprirea temporară”

Azomureş anunţă că urmează să înceapă pregătirile pentru oprirea temporară a activităţilor de producţie, în contextul creşterii preţurilor la energie şi gaze. „Nivelul ridicat al...

IN MEMORIAM Kóbor János – OMEGA

Kóbor János, solistul trupei Omega, a murit la vârsta de 78 de ani, după ce a fost internat în spital în urmă cu câteva...

Recent Comments