www.mures.ro

sâmbătă, aprilie 10, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI O parte a județului Mureș, sub COD GALBEN de ninsori și vânt

O parte a județului Mureș, sub COD GALBEN de ninsori și vânt

Meteorologii au emis o avertizare Cod Galben de ninsori însemnate cantitativ și  intensificări ale vântului valabil din această seară de la ora 23:00 până mâine la ora 18:00.

Sub această avertizare se află și nord-estul județului Mureș.

În intervalul menționat, în sudul Banatului, sudul și estul Transilvaniei, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali, va ninge, local însemnat cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50-60 km/h.
La altitudini de peste 1.500 m, vor fi rafale de peste 80-90 km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă sub 100 de metri.

Totodată, meteorologii au emis și o avertizare de vreme deosebit de rece pentru această perioadă în toată țara, cu temperaturi minime preponderent negative, precipitații moderate cantitativpredominant ninsori și intensificări ale vântului, începând din această seară de la ora 21.00 și până pe 8 aprilie la ora 10.00.

Astfel, începând din această noapte în sud-vestul, centrul și nord-estul țării, precum și în zonele montane și deluroase, vor predomina precipitațiile sub formă de ninsoare, pe alocuri moderate cantitativ. Se va depune strat de zăpadă, local consistent îndeosebi la munte.

Temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze în general de 45-55 km/h, iar la munte peste 70 km/h, spulberând zăpada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

ACUM. Probleme GRAVE la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

Surse medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș ne informează că, în acest moment, în mai multe clinici ale SCJU...

Vești excelente aduse de prof.dr. Theodora Benedek pentru pacienții cardiaci și tinerii medici din Târgu Mureș

Două noi proiecte legislative referitoare la domeniul cardiologic au fost publicate săptămâna aceasta pe site-ul Ministerului Sănătății în transparență decizională, la propunerea Comisiei de...

OFICIAL. S-au anunțat NOILE RESTRICȚII pentru Târgu Mureș. Care sunt și de când se aplică

Având în vedere modificarea ratei de incidență a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații...

Șef nou în sănătatea mureșeană. SE ANUNȚĂ UN CONCURS PE BUNE.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate organizează, în data de 6 mai, ora 10.00, concurs pentru ocuparea postului de director general al Casei de...

Recent Comments