www.mures.ro

joi, iunie 6, 2024
No menu items!
Acasă ȘTIRI Oameni ca ei sunt cauza tragediilor pe șosele

Oameni ca ei sunt cauza tragediilor pe șosele

#La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Sighișoara au oprit în trafic, pe raza municipiului, un autoturism condus de un bărbat, de 33 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, urmare a testării cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o valoare de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 4 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Sovata au identificat în trafic, pe strada Lungă din localitate, un autoturism, condus de un bărbat, de 48 de ani, din județul Sibiu.

În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

#La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Sângeorgiu de Pădure au oprit în trafic, un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, din comuna Nadeș.

În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

#La data de 04 februarie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, produs pe raza comunei Sâncraiu de Mureș, cu implicarea unui autoturism, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii au identificat conducătorul auto, ca fiind un tânăr, de 23 de ani, din comuna Iclănzel.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultându-i o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments