www.mures.ro

joi, octombrie 21, 2021
No menu items!
Acasă Politica OFICIAL: Irina Sorescu-Vasile candidează la funcția de președinte al USR PLUS Mureș

OFICIAL: Irina Sorescu-Vasile candidează la funcția de președinte al USR PLUS Mureș

Irina Sorescu-Vasile și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al USR PLUS Mureș, la alegerile care vor avea loc în 24 iunie.

Aceasta este a doua candidatură anunțată, după cea a Luciei Hang, făcută publică în cursul zilei de vineri.

La evenimentul de lansare a candidaturii Irinei Sorescu-Vasile au fost prezenți George Cățean- Secretar de Stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Lorant Sas, deputat de Bistrița Năsăud, Alin Prunean, deputat de Sălaj, Viorel Băltărețu, deputat de Cluj, Anca Serban – reprezentanta Biroului Parlamentar Senatorial Cluj.

În acest moment, Irina Sorescu-Vasile este co-președintele USR PLUS Mureș, după ce anterior a fost președinte al Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate – PLUS Mureș.

Irina Sorescu-Vasile are 30 de ani și este licențiată în economie și drept, iar în prezent urmează a treia facultate, de Psihologie. A absolvit până în prezent Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor de la Universitatea de Vest din Timișoara, precum și Facultatea de Drept și Științe Administrative la Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Candidata la președinția USR PLUS Mureș, a declarat:

“Candidez cu dorința ca în primul rând, după aceasta fuziune, să reușim să ne omogenizăm viziunile, valorile, proiectele pe care le-a avut fiecare dintre noi în interiorul partidelor, și împreună, mai mulți, mai dornici de rezultat, să reușim să devenim un adversar politic de temut pe plan local, un fapt în aparență dificil, având în vedere specificul județului Mureș, care a fost mereu scena de manifestare a partidelor tradiționale.

Știu că membrii USRPLUS sunt oameni ce își doresc să fie parte din schimbare, motivați fiind de faptul că noi, facem politică altfel decât în mod tradițional, de aceea îmi doresc transparență, competență, dar și posibilitatea ca toți oamenii determinați și competenți să aibă posibilitatea să se afirme.

Unitatea, transparența și lucrul în echipă cred că sunt dezideratele care ar trebui sa definească ceea ce va însemna de acum înainte partidul nostru.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Școala de cardiologie din Târgu Mureș, elogiată la cel mai important eveniment al specialiștilor în domeniu

Școala modernă de cardiologie din Târgu Mureș a fost reprezentată chiar de fondatorul acesteia, prof.dr. Benedek Imre, la Congresul East Meets West 2021, al...

CURĂȚENIA GENERALĂ în Târgu Mureș. Toate DETALIILE

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

Începe CURĂȚENIA GENERALĂ în municipiul Târgu Mureș!

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

RAPORT DEVASTATOR: Reabilitarea bolnavilor cardiovasculari, ignorată de autoritățile din România

Cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii, a fost organizată conferința "Mediul de afaceri în sprijinul sistemului medical". Invitată în cadrul evenimentului, Prof. Dr. Theodora Benedek,...

Recent Comments