www.mures.ro

sâmbătă, aprilie 10, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI OFICIAL, MUREȘ: 229 de cazuri COVID, 18 vindecați, 16 decese

OFICIAL, MUREȘ: 229 de cazuri COVID, 18 vindecați, 16 decese

Până astăzi, 14 aprilie, în județul Mureș au fost confirmate 229 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Mureș, în județul nostru se înregistrează un număr total de 12.653 persoane pentru care a fost luată măsura autoizolării la domiciliu de la începutul pandemiei Covid-19. La această dată, în județul Mureș, sunt 3.285 aflate în autoizolare, sub monitorizarea DSP Mureș.

În spațiile de carantină din județul Mureș sunt 424 persoane. Un număr de 85 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Totodată, până la această dată, 18 persoane au fost declarate vindecate și externate în județul Mureș.

Au fost înregistrate 16 decese.

În ziua de 13 aprilie a.c., au fost desfășurate peste 540 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19,  acționându-se pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ. În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 170 de sancțiuni, în valoare de peste 527.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință, au fost verificate peste 3295 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, în peste 455 de locații.

De asemenea, peste 115 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Au fost controlate în trafic peste 1195 de autovehicule și legitimate peste 2360 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

ACUM. Probleme GRAVE la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

Surse medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș ne informează că, în acest moment, în mai multe clinici ale SCJU...

Vești excelente aduse de prof.dr. Theodora Benedek pentru pacienții cardiaci și tinerii medici din Târgu Mureș

Două noi proiecte legislative referitoare la domeniul cardiologic au fost publicate săptămâna aceasta pe site-ul Ministerului Sănătății în transparență decizională, la propunerea Comisiei de...

OFICIAL. S-au anunțat NOILE RESTRICȚII pentru Târgu Mureș. Care sunt și de când se aplică

Având în vedere modificarea ratei de incidență a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații...

Șef nou în sănătatea mureșeană. SE ANUNȚĂ UN CONCURS PE BUNE.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate organizează, în data de 6 mai, ora 10.00, concurs pentru ocuparea postului de director general al Casei de...

Recent Comments