www.mures.ro

sâmbătă, aprilie 10, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI ORA 20. Cel mai frumos câine din lume vine în studioul mures.ro

ORA 20. Cel mai frumos câine din lume vine în studioul mures.ro

Este cel mai frumos Mastiff Tibetan din lume și, cu siguranță, cel mai scump câine din județul Mureș.
“Boss Phantom” are 3 ani şi 8 luni şi un palmares cu sute de competiţii, aproape 400 de titluri de locul I şi nici o înfrângere.

Boss este un câine de lux, dublu campion mondial, pentru care i s-au oferit proprietarului peste 800.000 de euro. Propunerea a fost refuzată.

Câinele de lux din Sângeorgiu de Mureş, care are șofer și nutriționist este și triplu campion balcanic, dar şi-a adjudecat de 5 ori și titlul de „Supreme Best in Show” în cinci ţări diferite şi nu în ultimul rând a obţinut 76 de B.O.B.-uri ,,Best of Breed”, adică titlul de cel mai bun exemplar al rasei sale.
Cu un asemenea arsenal de victorii este greu de crezut că în următorii 10 ani un alt câine din această rasă va putea să îl surclaseze pe “Boos Phantom”.
Masifful Tibetan este o rasă de câini de peste 3.000 de ani și este strămoşul tuturor câinilor ciobăneşti şi de pază.
Tudor Sălăgean, omul care este prietenul mai mult decât stăpânul lui Boss, este om de afaceri, fost instructor militar specializat în autoapărare și multiplu campion la ju-jitsu şi full contact.

Tudor Sălăgean a lucrat 8 ani în Ministerul Afacerilor de Interne, unde a fost instructor militar, specializat în autoapărare. În perioada 1999-2005, a fost multiplu campion al Transilvaniei, la Ju-Jitsu-Full Contact, de două ori campion naţional și vice-campion naţional.

Astăzi, la ora 20, Boss Phantom vine în studioul TV mures.ro, pentru o discuție despre performanță și prietenie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

ACUM. Probleme GRAVE la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

Surse medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș ne informează că, în acest moment, în mai multe clinici ale SCJU...

Vești excelente aduse de prof.dr. Theodora Benedek pentru pacienții cardiaci și tinerii medici din Târgu Mureș

Două noi proiecte legislative referitoare la domeniul cardiologic au fost publicate săptămâna aceasta pe site-ul Ministerului Sănătății în transparență decizională, la propunerea Comisiei de...

OFICIAL. S-au anunțat NOILE RESTRICȚII pentru Târgu Mureș. Care sunt și de când se aplică

Având în vedere modificarea ratei de incidență a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații...

Șef nou în sănătatea mureșeană. SE ANUNȚĂ UN CONCURS PE BUNE.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate organizează, în data de 6 mai, ora 10.00, concurs pentru ocuparea postului de director general al Casei de...

Recent Comments