www.mures.ro

sâmbătă, aprilie 10, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI PLÂNGERI PENALE pentru fapte care s-ar fi comis în administrația Florea

PLÂNGERI PENALE pentru fapte care s-ar fi comis în administrația Florea

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a depus mai multe plângeri penale, care au în vedere sesizarea unor fapte presupuse a fi fost săvârșite în timpul mandatelor fostei conduceri executive a administrației locale.
Detaliile au fost oferite de Ionela Ciotlăuș, consilier al Primarului municipiului Târgu Mureș. 

Ciotlăuș a precizat că este vorba de un prejudiciu care se ridică la câteva milioane de lei, iar neregulile semnalate au fost constatate în urma unui audit intern.

Una dintre plângeri este formulată împotriva societății Kronos Life Construct SRL, PFA Agoșton Gyozo și Mircea Moldovan și vizează lipsa mai multor bunuri din inventar.

Problemele au fost constatate în proiectul de construcție a Centrului de Atletism și a modernizării stadionului municipal.

Prejudiciul a fost cauzat și de plata unor facturi pentru custodia unor materiale de construcție.

Conform consilierului primarului municipiului Târgu Mureș, o altă plângere a fost formulată împotriva directorului Serviciului Public de Utilități Municipale, pentru derularea contractelor pe care le avea cu parcurile de joacă pentru copii.

De asemenea, o plângere penală există și pe numele directorului tehnic, Lucian Raț, pentru derularea unor contracte de reparații care nu au fost justificate în niciun fel de calitatea lucrărilor.

Ionela Ciotlăuș a mai spus că vor urma și alte demersuri în justiție, după neregulile constatate la Direcția de Asistență Socială și de la SC Administrație și Turism SRL.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

ACUM. Probleme GRAVE la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

Surse medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș ne informează că, în acest moment, în mai multe clinici ale SCJU...

Vești excelente aduse de prof.dr. Theodora Benedek pentru pacienții cardiaci și tinerii medici din Târgu Mureș

Două noi proiecte legislative referitoare la domeniul cardiologic au fost publicate săptămâna aceasta pe site-ul Ministerului Sănătății în transparență decizională, la propunerea Comisiei de...

OFICIAL. S-au anunțat NOILE RESTRICȚII pentru Târgu Mureș. Care sunt și de când se aplică

Având în vedere modificarea ratei de incidență a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații...

Șef nou în sănătatea mureșeană. SE ANUNȚĂ UN CONCURS PE BUNE.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate organizează, în data de 6 mai, ora 10.00, concurs pentru ocuparea postului de director general al Casei de...

Recent Comments