www.mures.ro

luni, septembrie 20, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI PLÂNGERI PENALE pentru fapte care s-ar fi comis în administrația Florea

PLÂNGERI PENALE pentru fapte care s-ar fi comis în administrația Florea

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a depus mai multe plângeri penale, care au în vedere sesizarea unor fapte presupuse a fi fost săvârșite în timpul mandatelor fostei conduceri executive a administrației locale.
Detaliile au fost oferite de Ionela Ciotlăuș, consilier al Primarului municipiului Târgu Mureș. 

Ciotlăuș a precizat că este vorba de un prejudiciu care se ridică la câteva milioane de lei, iar neregulile semnalate au fost constatate în urma unui audit intern.

Una dintre plângeri este formulată împotriva societății Kronos Life Construct SRL, PFA Agoșton Gyozo și Mircea Moldovan și vizează lipsa mai multor bunuri din inventar.

Problemele au fost constatate în proiectul de construcție a Centrului de Atletism și a modernizării stadionului municipal.

Prejudiciul a fost cauzat și de plata unor facturi pentru custodia unor materiale de construcție.

Conform consilierului primarului municipiului Târgu Mureș, o altă plângere a fost formulată împotriva directorului Serviciului Public de Utilități Municipale, pentru derularea contractelor pe care le avea cu parcurile de joacă pentru copii.

De asemenea, o plângere penală există și pe numele directorului tehnic, Lucian Raț, pentru derularea unor contracte de reparații care nu au fost justificate în niciun fel de calitatea lucrărilor.

Ionela Ciotlăuș a mai spus că vor urma și alte demersuri în justiție, după neregulile constatate la Direcția de Asistență Socială și de la SC Administrație și Turism SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Ziua în care luminile a mii de case din Târgu Mureș s-au stins

În Târgu Mureș este un loc despre care, mai ales când ieși de-acolo, poți spune că este printre cele mai tulburătoare pe care le-ai...

Sute de mureșeni au omagiat personalitatea profesorului doctor Benedek István

La împlinirea unui an de la dispariția profesorului doctor Benedek István, vineri, la Clinica de pe strada Revoluției nr. 35 din Târgu Mureș, a...

Achiziția anului pe piața serviciilor medicale din Târgu Mureș

Centrul Medical Cardio Med din Târgu Mureș a finalizat, joi, o investiție strategică majoră, achiziționând un complex format dintr-o pensiune de lux și un...

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

Recent Comments