www.mures.ro

marți, iunie 22, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI PLÂNGERI PENALE pentru fapte care s-ar fi comis în administrația Florea

PLÂNGERI PENALE pentru fapte care s-ar fi comis în administrația Florea

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a depus mai multe plângeri penale, care au în vedere sesizarea unor fapte presupuse a fi fost săvârșite în timpul mandatelor fostei conduceri executive a administrației locale.
Detaliile au fost oferite de Ionela Ciotlăuș, consilier al Primarului municipiului Târgu Mureș. 

Ciotlăuș a precizat că este vorba de un prejudiciu care se ridică la câteva milioane de lei, iar neregulile semnalate au fost constatate în urma unui audit intern.

Una dintre plângeri este formulată împotriva societății Kronos Life Construct SRL, PFA Agoșton Gyozo și Mircea Moldovan și vizează lipsa mai multor bunuri din inventar.

Problemele au fost constatate în proiectul de construcție a Centrului de Atletism și a modernizării stadionului municipal.

Prejudiciul a fost cauzat și de plata unor facturi pentru custodia unor materiale de construcție.

Conform consilierului primarului municipiului Târgu Mureș, o altă plângere a fost formulată împotriva directorului Serviciului Public de Utilități Municipale, pentru derularea contractelor pe care le avea cu parcurile de joacă pentru copii.

De asemenea, o plângere penală există și pe numele directorului tehnic, Lucian Raț, pentru derularea unor contracte de reparații care nu au fost justificate în niciun fel de calitatea lucrărilor.

Ionela Ciotlăuș a mai spus că vor urma și alte demersuri în justiție, după neregulile constatate la Direcția de Asistență Socială și de la SC Administrație și Turism SRL.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Un câine al Salvamont Mureş a găsit o persoană dispărută pe munte

Persoana de 69 de ani era căutată de 24 de ore. Victima a fost găsită de câinele Nero. Persoana era decedată. „Echipa Salvamont Mures a participat la...

O AUTOSPECIALĂ cu totul…SPECIALĂ intră în dotarea ISU Mureș

Mâine, 23 iunie 2021, la ora 12:50, va avea loc ceremonia primirii unei noi autospeciale pentru transportul pacienților înalt contagioși. Autospeciala este o donație...

Cum s-a produs TERIBILUL ACCIDENT de ieri, de la Deda

Un accident teribil a fost la un pas să se transforme într-un adevărat măcel, după ce un șofer neatent a creat un impact violent...

NICIUN CAZ NOU de coronavirus în județul Mureș

Față de ziua precedentă, în județul Mureș nu a fost înregistrat niciun caz nou de coronavirus. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților...

Recent Comments