luni, octombrie 26, 2020
No menu items!
Acasă Stiri PNL se dezice definitiv de Dorin Florea!

PNL se dezice definitiv de Dorin Florea!

În urma declarațiilor primarului Dorin Florea, care au ajuns astăzi pe prima pagină a tuturor ziarelor din România, numeroase instituții publice, ONG-uri și lideri de opinie condamnă poziția exprimată de edilul din Târgu Mureș.

Partidul Național Liberal, care l-a susținut la ultimele alegeri pe primarul în funcție al Târgu Mureșului, se dezice definitiv de edilul din Târgu Mureș.

Senatorul Cristian Chirteș, președintele Partidului Național Liberal Mureș, a declarat că “Dorin Florea trebuie sancționat la vot, peste câteva luni, pentru utilizarea unui discurs desprins din practicile regimurilor totalitare.

Declarațiile primarului din Târgu Mureș sunt reprobabile și discriminatorii și este revoltător că un primar – în România anului 2019 – promovează un discurs al urii pe criterii de clasă socială și de etnie și care amintește de defunctul PRM.

Autosesizarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării(CNCD) este oportună în această speță și acest tip de comportament trebuie sancționat de întreaga societate”

Vă reamintim că Dorin Florea propune ca viitorii părinți să facă copii în urma unei anchete sociale care să țină cont, printre altele, de situația financiară și de educație. El mai consideră că cei care nu îndeplinesc criteriile ar trebui să rămână fără copii.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

A FOST ARESTAT! Un reghinean, căutat de autoritățile din Statele Unite

Polițiștii din Mureș au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat bănuit că, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii,...

DOSAR PENAL: Două mașini au fost incendiate în Acățari!

Mai mulți locuitori din Acățari ne-au semnalat un caz ciudat, petrecut zilele trecute pe raza comunei. Două autoturisme au luat foc, iar la fața locului...

În prezența prefectului de Mureș, primarii din Sighișoara și Luduș și-au intrat în drepturi

În cursul zilei de sâmbătă, în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu” din Luduş, a avut loc şedinţa festivă de constituire a...

VEZI pe ce loc este județul Mureș în topul național al infectărilor cumulate la 1.000 de locuitori

Conform datelor din ultimele 24 de ore, publicate sâmbătă la prânz, județul Mureș rămâne pe poziția 7 în clasamentul național al coeficientului infectărilor cumulate...

Recent Comments