PNL se dezice definitiv de Dorin Florea!

0
788

În urma declarațiilor primarului Dorin Florea, care au ajuns astăzi pe prima pagină a tuturor ziarelor din România, numeroase instituții publice, ONG-uri și lideri de opinie condamnă poziția exprimată de edilul din Târgu Mureș.

Partidul Național Liberal, care l-a susținut la ultimele alegeri pe primarul în funcție al Târgu Mureșului, se dezice definitiv de edilul din Târgu Mureș.

Senatorul Cristian Chirteș, președintele Partidului Național Liberal Mureș, a declarat că “Dorin Florea trebuie sancționat la vot, peste câteva luni, pentru utilizarea unui discurs desprins din practicile regimurilor totalitare.

Declarațiile primarului din Târgu Mureș sunt reprobabile și discriminatorii și este revoltător că un primar – în România anului 2019 – promovează un discurs al urii pe criterii de clasă socială și de etnie și care amintește de defunctul PRM.

Autosesizarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării(CNCD) este oportună în această speță și acest tip de comportament trebuie sancționat de întreaga societate”

Vă reamintim că Dorin Florea propune ca viitorii părinți să facă copii în urma unei anchete sociale care să țină cont, printre altele, de situația financiară și de educație. El mai consideră că cei care nu îndeplinesc criteriile ar trebui să rămână fără copii.

 

Leave a reply