marți, august 11, 2020
No menu items!
Acasă Stiri PNL se dezice definitiv de Dorin Florea!

PNL se dezice definitiv de Dorin Florea!

În urma declarațiilor primarului Dorin Florea, care au ajuns astăzi pe prima pagină a tuturor ziarelor din România, numeroase instituții publice, ONG-uri și lideri de opinie condamnă poziția exprimată de edilul din Târgu Mureș.

Partidul Național Liberal, care l-a susținut la ultimele alegeri pe primarul în funcție al Târgu Mureșului, se dezice definitiv de edilul din Târgu Mureș.

Senatorul Cristian Chirteș, președintele Partidului Național Liberal Mureș, a declarat că “Dorin Florea trebuie sancționat la vot, peste câteva luni, pentru utilizarea unui discurs desprins din practicile regimurilor totalitare.

Declarațiile primarului din Târgu Mureș sunt reprobabile și discriminatorii și este revoltător că un primar – în România anului 2019 – promovează un discurs al urii pe criterii de clasă socială și de etnie și care amintește de defunctul PRM.

Autosesizarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării(CNCD) este oportună în această speță și acest tip de comportament trebuie sancționat de întreaga societate”

Vă reamintim că Dorin Florea propune ca viitorii părinți să facă copii în urma unei anchete sociale care să țină cont, printre altele, de situația financiară și de educație. El mai consideră că cei care nu îndeplinesc criteriile ar trebui să rămână fără copii.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Județul Mureș pe locul 16!

Județul Mureș este pe locul 16 din 42, la numărul de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Ne aflăm la...

62.547 de persoane infectate cu SARS-COV-2

De la începutul pandemiei și până astăzi, 10 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 62.547 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus...

Acțiuni dure ale Instituției Prefectului în vederea respectării regulilor!

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectarii cu virusul Covid-19, în zonele aglomerate din județul Mureș În...

Operațiunea ”calul”!

Duminică 09 august, în jurul orei 20:50, ISU Mureș a fost solicitat să intervină pentru extragerea unui cal căzut într-un canal în municipiul Târnăveni,...

Recent Comments