duminică, ianuarie 17, 2021
No menu items!
Acasă Stiri PNL se dezice definitiv de Dorin Florea!

PNL se dezice definitiv de Dorin Florea!

În urma declarațiilor primarului Dorin Florea, care au ajuns astăzi pe prima pagină a tuturor ziarelor din România, numeroase instituții publice, ONG-uri și lideri de opinie condamnă poziția exprimată de edilul din Târgu Mureș.

Partidul Național Liberal, care l-a susținut la ultimele alegeri pe primarul în funcție al Târgu Mureșului, se dezice definitiv de edilul din Târgu Mureș.

Senatorul Cristian Chirteș, președintele Partidului Național Liberal Mureș, a declarat că “Dorin Florea trebuie sancționat la vot, peste câteva luni, pentru utilizarea unui discurs desprins din practicile regimurilor totalitare.

Declarațiile primarului din Târgu Mureș sunt reprobabile și discriminatorii și este revoltător că un primar – în România anului 2019 – promovează un discurs al urii pe criterii de clasă socială și de etnie și care amintește de defunctul PRM.

Autosesizarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării(CNCD) este oportună în această speță și acest tip de comportament trebuie sancționat de întreaga societate”

Vă reamintim că Dorin Florea propune ca viitorii părinți să facă copii în urma unei anchete sociale care să țină cont, printre altele, de situația financiară și de educație. El mai consideră că cei care nu îndeplinesc criteriile ar trebui să rămână fără copii.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

INTERVIU. Profesoara târgumureșeancă Mioara Kozak, laureata Premiului naţional “Mihai Eminescu”

Premiul naţional "Mihai Eminescu", pentru cea mai bună carte de exegeză eminesciană publicată în anul 2020, a fost câştigat de Mioara Kozak, profesor doctor...

FABRICA DE MELCI din Fântânele (Mureș), printre primele din țară

Pe o piață de peste 50 de milioane de euro, una dintre primele patru companii românești producătoare de carne de melc este din județul...

Povestea unui om bun din Târgu Mureș. Mai există speranță!

Voluntarii MagicHELP - Rețeaua Solidarității, au postat zilele trecute, pe mai multe grupuri de socializare din Târgu Mureș, un apel la solidaritate. O familie din...

Altă lecție aplicată de Soos Zoltán si Péter Ferenc politicienilor “români”

Ziua Culturii Naționale nu s-a nimerit în campania electorală. (Ne)potrivirea de calendar s-a văzut și pe paginile de socializare ale majorității covâșitoare a parlamentarilor mureșeni,...

Recent Comments