www.mures.ro

joi, iunie 6, 2024
No menu items!
Acasă ȘTIRI Primăria Sighișoara, NOTA 10 la comunicare publică

Primăria Sighișoara, NOTA 10 la comunicare publică

Trăim o perioadă în care spațiul public este inundat zilnic de sute de informații despre procesul de vaccinare.

De multe ori, exaltarea ia locul informării obiective, iar rezultatul este dezorientarea a oamenilor care vor să se vaccineze.

La polul opus, un exemplu de bună practică în comunicarea publică este Primăria municipiului Sighișoara, care transmite în spațiul online toate detaliile importante de care au nevoie locuitorii orașului.

Redăm acest exemplu din două motive: administrația din Sighișoara este una dintre cele mai eficiente în comunicarea instituțională, nu doar în campania de vaccinare, ci în majoritatea acțiunilor Primăriei, fiind un model de transparență și de profesionalism în domeniul relațiilor publice.

Pe de altă parte, credem că felul de a transmite datele către sighișoreni le este util și altor primari, care ar trebui să pună acuratețea înaintea exaltării și informația înaintea fotografiilor cu cei care conduc comunitățile.

De aceea, redăm integral mesajul Primăriei municipiului Sighișoara transmis în mediul online, cu mențiunea “AȘA DA!”:

❗În prezent, la centrul de vaccinare din municipiul Sighișoara nu vă puteți vaccina împotriva COVID-19, fără programarea de pe platforma națională:
https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login

✅ O soluție pentru cei care nu vor să aștepte, totuși, pe lista de așteptare este #maratonul de vaccinare de la Târgu-Mureș. Acesta are loc în perioada 14 – 16 mai, la Facultatea de Farmacie din Campusul U.M.F.S.T. Târgu-Mureș

ℹ Campania de vaccinare este în competența autorităților naționale, astfel Direcția de Sănătate Publică trimite, zilnic, la Centrul din Sighișoara lista persoanelor programate.
ℹ Serviciul de Telecomunicații Speciale trimite lista de așteptare.

✅ Numărul dozelor de vaccin este egal cu numărul persoanelor programate într-o zi. Nici mai multe, nici mai puține. În prezent, la Sighișoara se primesc 96 de doze de vaccin.
➡️ În momentul în care numărul de vaccinuri crește vă vom informa!

❌ Pentru a evita să vă expuneți, nu vă prezentați la Centru, fără programarea prealabilă și fără să fii primit sms -ul ori mail-ul de confirmare din partea RoVaccinare!

📲0729499259 acesta este numărul de telefon de la Centrul de vaccinare din Sighișoara. Informațiile oficiale, sigure, aici le puteți afla!

Vă mulțumim pentru înțelegere!
#Sănătate

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments