joi, septembrie 24, 2020
No menu items!
Acasă ȘTIRI Rareș Bogdan, DEVASTATOR: "Ei au furat șapte ani de zile. Noi fumăm,...

Rareș Bogdan, DEVASTATOR: “Ei au furat șapte ani de zile. Noi fumăm, nu furăm!”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, pentru ziarul Libertatea, că premierul Ludovic Orban ştie cine a făcut poza virală în care a fost surprins fumând în sediul Guvernului. În plus, eurodeputatul a mai subliniat că l-a sfătuit pe Orban să nu mai permită accesul cu telefonul mobil în biroul său. Este un “loc de unde se conduce România”.

“Premierul are numele respectiv, mi l-a zis şi mie. Nu sunt abilitat, nici nu vreau să… Eu i-am spus şi lui Ludovic, vă zic şi dumneavoastră. Eu nu cred că omul ăla (n.r. cel care a făcut poza din biroul lui Orban) a vrut să îi facă rău premierului, sau miniştrilor sau PNL-ului. Cred că, în tipicul românesc specific naţiei ăsteia, mai special în zona Dunăreană, este să se laude. Eu cred că l-o fi trimis la vreo prietenă, vreo iubită. ‘Uite, domnule, unde sunt eu’. Aşa cred că a făcut-o şi de acolo a ajuns în spaţiul public. Dar nu sunt investigator”, a susţinut Rareş Bogdan.

De asemenea, eurodeputatul a mai afirmat că l-a rugat pe Ludovic Orban de luni de zile să fie atent la aspectul cu telefoanele mobile, pe motiv că din biroul său se conduce România şi pot exista documente sensibile.

“Eu l-am rugat să nu mai lase… I-am spus: ‘Ludovic, îţi spun de luni de zile – nici măcar eu care sunt prim-vicepreşedinte al partidului, şi am umblat în multe locuri mai importante decât locul ăla, nu ai voie să intri cu telefonul. Aşa cum la Cotroceni nu intru cu telefonul, nici la tine nu trebuie să laşi pe nimeni să intre cu telefonul mobil’. Să le lase unde vor, dar să nu intre cu telefoanele mobile pentru că nu este normal să intri cu telefonul într-un loc de unde se conduce România şi unde pot exista documente. Nici chiar de ziua premierului. Sunt convins că nu o să-i mai lase să intre cu telefoanele mobile”, a adăugat Rareş Bogdan.

În plus, prim-vicepreşedintele PNL a subliniat că, după şase luni de guvernare, “marele atac al PSD şi USR” la adresa Executivului este acela că s-a fumat în biroul premierului.

“Deci noi fumăm, nu furăm. Deci au fumat, nu e în regulă. Dar haideţi să fim… Dacă asta este marea problemă a guvernării că Ludovic a fumat de ziua lui în birou, atunci este clar. Şi atunci să vină să ne… să văd… că ei au furat. Şapte ani de zile au furat. Noi fumăm, nu furăm”, a precizat Rareş Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

EXCLUSIV. Frunda: “Candidatul independent este o strategie electorală”

Frunda György, unul dintre numele grele ale UDMR din ultimii 30 de ani, la nivel local și național, recunoaște că așa zisa candidatură independentă...

ESTE CLAR: Numai Theodora Benedek îl poate învinge pe Soós Zoltán

Portalul mures.ro a demarat, la începutul lunii septembrie, un sondaj de opinie online, targetat pe populația municipiului Târgu Mureș, cu vârste de peste 18...

ULTIMA ORĂ: Theodora Benedek, scrisoare deschisă către Soós Zoltán

Theodora Benedek, candidatul PNL la Primăria municipiului Târgu Mureș a transmis o scrisoare deschisă, adresată lui Soós Zoltán, în care face referire la atacurile...

ATENȚIE! Sondaje false în campania electorală, publicate de Claudiu Maior

Claudiu Maior a publicat DOUĂ SONDAJE FALSE, în care și-a dublat procentele. Este regretabil că asemenea metode ilegale sunt folosite în campania electorală, cu...

Recent Comments