www.mures.ro

vineri, februarie 26, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Reghineanul Gabriel Toncean, la Palatul Victoria

Reghineanul Gabriel Toncean, la Palatul Victoria

Reghineanul Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness a avut, împreună cu Daniel Oprea, șeful comisiei juridice din cadrul Federației, o întâlnire cu ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan.
“Am discutat despre provocările pe care le presupun formarea profesională a instructorilor de fitness și activitatea sălilor de fitness. Doamna ministru ne-a asigurat de sprijinul său în demersurile pe care Federația le va iniția în acest sens”, a transmis Gabriel Toncean.
În plan sportiv, 2020 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru Federația Română de Culturism și Fitness. Un an istoric prin prisma rezultatelor pe care România a reușit să le obțină la competițiile de culturism și fitness, în care țara noastră a găzduit două campionate internaționale, fără a întâmpina probleme.
Rezultatele istorice pe care le-a obținut Federația Română de Culturism și Fitness în 2020 au determinat organizarea, imediat după sărbători, a unui cantonament intensiv cu lotul național al României la culturism și fitness.
Programul intens din cadrul cantonamentului din Sângeorgiu de Mureș a început la ora 07:00 și s-a încheiat la ora 22:00, în fiecare zi. Orarul zilnic a inclus atât pregătire fizică, cât și psihologie, kinetoterapie și comunicare.
Au participat specialiști, precum antrenorii lotului național, Cristian Filică și Costel Torcea, antrenorul Gusti Moldovan, psihologul lotului național Cristina Podgoreanu, kinetoterapeutul Andrada Butiurcă și trainerul în comunicare Valentina Pufulescu.
“2021 este anul în care va trebui să ne depășim rezultatele obținute în 2020, iar asta presupune multă muncă și sacrificii. Sacrificii atât din partea noastră, a conducerii Federației Române de Culturism și Fitness, de a oferi sportivilor toate condițiile necesare pentru a se pregăti, cât și din partea membrilor lotului național al României”, a declarat Gabriel Toncean. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Ursul de pe str Negoiului, în discuția dintre prefect și primarul Târgu Mureșului

Prefectul de Mureș Mara Togănel și primarul Târgu Mureșului, Soós Zoltán au discutat despre apariția repetată a unui urs în zona străzilor Negoiului și...

Kelemen Hunor promite 10 milioane de lei pentru Aeroportul Transilvania

Comisiile parlamentare dezbat în aceste zile proiectul bugetului pentru 2021. La elaborarea proiectului, UDMR a avut două priorități: pe de o parte se dorește sprijinirea...

Theodora Benedek, invitata Mediafax, în programul realizat cu Banca Transilvania

Healthcare Trends, la Mediafax. Cum îţi dai seama dacă ai anxietate sau o boală cardiovasculară? Medicul cardiolog Theodora Benedek, invitata de astăzi, îţi dă răspunsul ...

APROAPE SIGUR. Reziliere a contractului pentru lotul Chețani-Câmpia Turzii din A3

Firma Straco este în dificultăţi financiare majore şi nu mai lucrează, iar contractul de execuţie în cazul lotului de autostradă Cheţani – Câmpia Turzii...

Recent Comments